Vanity Backsplash Ideas

Vanity Backsplash Ideas  Forfengelighetens backsplash blander form med funksjon. Opprinnelige baderomsplater har rett og slett beskyttet vegger mot fuktighet og har lett rengjørbare overflater. Dagens interiørdesignere og villaeiere krever funksjon og mye mer. Moderne baderomsplater gjør en designerklæring og dikterer ofte innredningen til hele rommet. Kast ut den gamle designboken og la kreativiteten lede deg.

Tile

Keramiske fliser gir overkommelighet, allsidighet og holdbarhet. Disse fliser kommer i mange farger, former og størrelser. En forfengelighet bakplater med keramiske fliser kan være undervurdert eller elegant, avhengig av flisestil og plassering. Legge firkantede fliser i et diamantmønster, som kombinerer forskjellige former eller tilfeldig tilfeldig fliser gir nytt liv til denne staude favoritten. Bruk naturlig steinfliser til en eksklusiv forfengelighet, bakflate. Stenfliser gir boligeiere nesten like mange valg som keramisk fliser. Tumbled stein, polert granitt og marmor fliser bakplater kompletter populære solid stein forfengelighet.

En forfengelighet backsplash av glassfliser skaper et moderne, spalike bad. Glassfliser har en rikdom og reflekterende kvalifikasjoner noe som forbedrer naturlig og kunstig belysning. De rydder som en drøm og har samme holdbarhet som keramiske fliser.

Speilet

Skreddersydde speilpaneler legger til en ny dimensjon på en hvilken som helst baderomsbakgrunnsplattform. Speil gir en illusjon av mer plass, reflekterer farger og ser oppskalere uten å være klissete. Mirrored forfengelighet backsplashes kan installeres i ett sømløst stykke eller i flere mindre paneler. Beveled og frostete kanter bryter opp bredden av større speilpartier.

Glass

En slank glassglassplattform fungerer godt i et moderne bad. Velg en lakkfarge for bakplaten. Paint the backsplash og ansett et glassfirma for å kutte og installere panelene over den malte veggen. For en vri, male baksiden av glasset før den påføres på bakplaten. Bakmalt glass gir en silkeslen finish som gir større innvirkning enn den malte veggteknikken. Tonet glasspaneler installert på en lys hvit vegg vekk den moderne atmosfæren.

Stenplattform

Stenplattformet topper og ryggplater gir ny boligutvikling. Hvis budsjettet tillater det, bør du vurdere en naturlig steinplattform for en optimal avkastning på investeringen. Et solidt stykke travertin støtter en koordinerende stein forfengelighet utstråler overflod. Luksuriøs holdbarhet beskriver vanity backsplashes laget av solid stein. Budget-minded villaeiere kan vurdere et kompositt steinprodukt som et alternativ for å lage et lignende utseende.

Laminat

Ideen om et laminat forfengelighet backsplash kan fremkalle ubehagelige bilder av college dorm rommet. Imidlertid har laminatbeleggmaterialer kommet langt. Solid fargelaminat benkeplater med matchende backplash lever bare i minnet. Laminat forfengelighet backsplashes tilbyr en rimelig måte å introdusere farge og originalitet til bad design. Par fliser eller stein forfengelighet tellere med en eksotisk laminat backsplash for en kul blanding av materialer.

Andre artikkelen

Slik installerer du en ekstern inngangsdør
Wolmanisert trebehandling
Bluebird House Specs
Hvordan male Exterior House Trim
Bad Vanity Directions
Slik installerer du Vinyl Baseboard Trim
Klippeplexiglass med bordsag
Slik legger du nytt tregulv over gammelt tregulv
Drop Ceiling Typer
Kjøkken Remodeling sjekkliste
Hvordan å ramme en vegg med en dør jamb
Informasjon om Green Flooring
Instruksjoner for å legge Armstrong Vinyl Tile
Hva er eksponert Aggregate?
Award-Winning Porch Ideas
Over Ground Deck Ideas
Hvordan å ødelegge glassfiber
Slik holder du huset ditt kaldt om sommeren
Ulike former for konstruksjon
Hvordan bygge alkovehyller