Typer av utvendig murstein

Typer av utvendig murstein  Før du kjøper murstein, må byggherrer vurdere flere egenskaper, inkludert styrke, farge, tekstur og form. Ofte dikterer byggeprosjektet hvilke murstein som brukes. For eksempel bør en byggherre som arbeider på en peis kjøpe firebrick på grunn av sin evne til å beholde varmen. Byggherrer som arbeider på utendørs prosjekter, bør bruke utvendige murstein, som er tilgjengelige i flere forskjellige typer.

Byggeklosser

Også kjent som strukturelle murstein, er byggstener konstruert for å bevare materiale og redusere kraftige belastninger som er karakteristiske for tungt arbeid byggeprosjekter. Disse mursteinene har en distinkt designfunksjon, hull, som gir større støtte. Siden strukturelle murstein består hovedsakelig av leire i stedet for betong, har de større kompresjonsstyrke. Dette betyr at byggherrer bruker mindre materiale enn om de bygges med betongstein. Andre fordeler er energieffektivitet, lavt vedlikehold, høy videresalgsverdi, kostnadsbesparelser og motstand mot støy og vind.

Pavers

Brukes til fortau, terrasser og kanting, gir pavers en estetisk tiltalende effekt for utendørs prosjekter. Laget av enten betong eller leire, er pavers laget med høyere kompresjon, lengre vibrasjon og avfyrt ved høyere temperaturer enn andre murstein. Derfor er pavers sterkere og varer lenger, og motstår elementene bedre enn vanlige murstein. Finnes i forskjellige former og farger, gir pavers en rekke designalternativer. Pavers kan mortared sikkert på plass, eller lagdelt i sand eller knust stein, noe som gjør det mulig å enkelt endre eller undergrunnsrenovering. Selv om pavers representerer et sterkere alternativ for byggherrer som er interessert i å bruke murstein, er de ikke skadelige. De fleste skader, inkludert syre erosjon, kan forhindres ved å bruke riktig tetningsmasse.

Face Brick

Tilgjengelig i forskjellige størrelser, farger og former, er ansiktsmurer plassert på utsiden av en struktur på grunn av deres estetiske appellasjon . Installert over backup murstein, ansikt murstein bestå av høyere kvalitet leire og en jevn farge. Med tanke på at den ligger på utsiden av en konstruksjon, gir ansiktsmørket høyere holdbarhet på grunn av produksjonsprosessen.

Firebrick

Spesielt utformet for å beholde varmen, er brannmur brukt i varmefølsomme områder, som ovner, peiser og vedovner. Brannmurene er også laget av ildfast keramisk materiale og sparer energi på grunn av deres reduserte evne til å utføre termisk energi. Brukes i prosesser som krever høy mekanisk, termisk eller kjemisk belastning, illustrerer brannmurer deres styrke og praktisk når de er plassert under ekstreme forhold.

Antikk murstein

Også kjent som tumblet murstein, antikke mursteinskonstruksjoner som ønsker å skape en alderen kvalitet til deres struktur. Siden den antikke effekten er øyeblikkelig, kan bygningsmennene avgi årene det tar for murstein for å oppnå et eldre utseende. Ikke bare bruker antikke murstein spare tid, det unngår også de skadelige effektene av forvitring som kan forlate murstein sårbar over lange perioder.

Andre artikkelen

Slik installerer du en toalettflensspacer
Slik installerer du badet Beadboard
Hvordan lage Cement u0026 amp; Betong
Slik bytter du badekaret
Hva er R19 Batts Isolasjon?
Tile Ideer For En Foss Canopy Effekt I Dusjen
Forskjellige materialer å isolere
Hvordan gjenopprette en gammel tregulv
Slik installerer du Spin-On-krage for HVAC-kanaler
Hvordan å varme et bad gulv
Innovative Byggverktøy
Hvordan kutte rustfritt stålfliser
Dekk Remodeling Ideer
Typer av roterende trefasetransformatorer
Hvordan jobbe en håndsag
Slik forlenger du en forlengelsesstige
Slik installerer du Vinyl Baseboard Trim
Snekkerverktøy for dørreparasjoner
Slik reface kjøkken tellere
Hvordan komme inn i en garasjeport