SpectraSet Tile Laying Instruksjoner

SpectraSet Tile Laying Instruksjoner 

1.

Rengjør underlaget med materialspesifikk rengjøringsmiddel for å fjerne all smuss, støv, maling og fett. For vokste gulv eller forseglet betong, bruk et strippemiddel for å fjerne gamle overflater. SpectraSet vil ikke binde seg til ferdige overflater.

2.

Hell 5 u0026 frac12; qt. av vann i en bøtte. Tilsett SpectraSet pulveret til du har helmet hele 50-lb. bag. Hvis du bruker mindre pulver, juster du vannstanden tilsvarende.

3.

Bland pulveret og vannet sammen for hånd eller med en langsomt mikser til den er grundig blandet til en jevn, jordnøtt smørlignende konsistens. Tillat mørtel å sitte uberørt i 10 minutter, og bland igjen uten å legge til noe annet.

4. Bruk et tynt lag SpectraSet over overflaten med den flate siden av en murer 's trowel. Ved hjelp av den tynne siden av trowel, legg til et ekstra tynt lag med spor for bedre flis lim. Rør blandingen av og til når du går for å opprettholde en brukbar konsistens.

5.

Spred mortel over overflaten bare i et område som du kan dekke i løpet av de neste 15 minuttene. Ellers kan mørtelet bli for tørt på overflaten for å holde seg fast til flisene.

6. < / p>

Back-smør noen fliser større enn 8-å-8-tommer med den flate siden av murerens trowel. Trykk alle fliser fast på plass og trykk lett på dem med en gummibåt for å sikre solid dekning. Hvis mørtelet tørker mens du er på veggen, skraver det bort og påfør et nytt lag. Fortsett til alle fliser er på plass. Tillat SpectraSet å tørke i minst 24 timer før farging av fliser.

7. Bland blandede Latutrete-tilsatt fuger og vann, samt Laticrete-tilsetningsstoffer, i følge produktinstruksjonene. Forskjellige groutprodukter fra Laticrete har forskjellige vannforhold og tilsetningsstoffer, så følg produktinstruksjonene tett.

8.

Sprer fugemasse over flisoverflaten en 45 graders vinkel og beveger seg diagonalt over overflaten for å tvinge fugemassen inn i leddene. Du må helt fylle alle leddene for riktig flisbeskyttelse.

9.

Skrape flatkanten av fugemasseflaten tilbake over flisoverflaten for å fjerne overflødig fugemasse. Fjern eventuelt resterende overskudd med en fuktig svamp. Tillat fugemasse å tørke i 12 til 24 timer før du rengjør flisen.

Tips og advarsler

 • Underflatene må være mellom 40 grader Fahrenheit og 90 grader Fahrenheit , så vel som strukturelt forsvarlig, for å støtte SpectraSet mørtel.
 • Avhengig av undergrunnen din, kan det hende du må bruke en fuktighetsbarrier underlag for å beskytte SpectraSet og fliser mot fuktskader. Ta kontakt med gulv- eller fliseprodusenten for spesifikke detaljer.
 • SpectraSet er et mørtelprodukt, produsert av Laticrete-firmaet, som forbinder med keramiske, porselen- og natursteinfliser på innvendige og utvendige flater. SpectraSet vil binde seg til mur, tre, laminat, sement og andre underlag for å holde flisen på plass i mange år uten å glide eller falle. Nyttig for både vegg- og gulvflis installasjoner, SpectraSet må være riktig blandet og brukt for å oppnå best mulig hold.

  Andre artikkelen

  Hvordan legge travertin gulvfliser
  Slik bytter du en dusjslange
  Slik installerer du en amerikansk standard kran
  Hvordan kutte et bad Betonggulv
  Installasjon av Blum Clip Top Hengsler
  Hvordan bygge en enkel peis mantel
  Typer Paint Mixers
  Slik løser du gammelt betong
  Slik borer du gjennom en glassblokk
  Hvordan fungerer Low-E Window Film?
  Slik tegner du et dusjhjørne
  Kjeller Remodel sjekkliste
  Hardtegulv Vs. laminat
  Hvordan passe et vinyl gulv
  Alternative drivstoffkilder for boliger
  Hvordan lage stein gulvfliser
  Slik installerer du Utendørs Patio Tile
  Definer et modulært hjem
  Hvordan finne et hus med postnummer
  Slik installerer du Cedar Cladding