Slik installerer du gulvfliser over plast

Slik installerer du gulvfliser over plast 

1.

Påfør glassfiber lim på overflaten av laminat benkeplate med en håndflate. Påfør deretter et ark med glassfiberpapir på toppen av limet. Glatt papiret med en flat kant, en bred knivspissekniv for å fjerne luftlommene og sørg for at papiret er helt flatt over gulvet.

2.

Spre et kvart-tommers lag av fliser mørtel over glassfiberpapiret med en håndflate. Dekk en 3-fots-kvadratdel av gulvet med mørtel (eller så stor en del som du vil kunne flise i ca 10 minutter). Dette er den samme prosessen som om du spredte mørtel over en kryssfineroverflate.

3. Legg den første raden fliser i mørtelene som plasserer mellomrom mellom hver flis. Bruk 1/8-tommers eller 1/4-tommers avstandsstykker - avhengig av hva du foretrekker. Tapp forsiktig gulvfliser på plass med håndflaten, slik at de legger seg inn i mørtel.

4. Spre ut et annet 1/4-tommers lag av mørtel over papiret i en annen 3-fots seksjon av gulvet og sett inn flisene med riktig avstandsstykker. Pek dem på plass med trowel håndtaket. Gjenta dette til hele gulvet er flislagt.

Bruk fuger på overflaten av gulvfliser med en håndflate og spred den over flisen ved hjelp av flyteverktøyet eller gummi nal. Trekk fugemassen over overflaten av gulvfliser, slik at fugemasse virker inn i hullene mellom hver flis. Legg en fem- til 10-fots seksjon av gulvet om gangen, og legg til nok fugemateriale for å fylle hullene hver gang.

Skru av overflødig fugemasse fra gulvfliser ved å legge flyteverktøyet på sin side og tegne det over flisens overflate. Tørk av fliser med en stor fuktig svamp for å fjerne gjenværende skum av fugemasse fra gulvet.

Tips og advarsler

 • Match gulvflisen til hvilken type gulvfliser du bruker. Spør en tiling profesjonell for hjelp matchende grouts til fliser.
 • Plastlaminater eller andre former for plast dekker ofte et gulv i et hjem. Disse laminatene skreller og slites med alderen. I dette tilfellet er det fornuftig å tegne et gulv for å legge til en ny farge og forbedre det generelle utseendet til hjemmet. Gulvfliser vil installere over en plastlaminatoverflate så lenge plasten fortsatt er festet til gulvet. Flisene settes på plasten etter at bare noen få mindre justeringer er gjort.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du boligflater
  Brysthengseltyper
  Ideer for en skjermet uteplass
  House Cladding Ideas
  ADA Striping Regulations
  Hvordan jobbe en håndsag
  Maling farge ideer for kjøkkenskap
  Hvordan lage flat skap dører
  Standardrørstørrelser
  Hvordan male en Trex Deck
  Fotovoltaiske takmaterialer
  Slik bytter du en vaskemaskin i et toalett
  Tørrvegg Estimerende Tips
  Hvordan å varme et bad gulv
  Slik måler du på nye kjøkkenskap
  Baderom Remodel sjekkliste
  Hvordan male et treningsrom
  Slik installerer du selvklebende flis
  Typer av Drop Ceiling Tiles
  Slik isolerer du en plate