Italienske granittfarger

Italienske granittfarger  Italiensk marmor er noen av de mest gjenkjennelige steinene i verden. Italiensk granitt, derimot, er ganske liten og ikke tilgjengelig for salg i dag.

Mens mange steiner er gitt italienske navn, kan steinene selv bli brutt i Kina, Brasil eller til og med USA. Italiensk granitt er ofte blant de mest slående steinene, med ville vener og væskefarger. Hvis du handler for en virkelig autentisk italiensk granitt til hjemmet ditt, må du sørge for at du velger en farge som virkelig er fra Italia.

Blå

Blå granitt er blant de mest sjeldne materialene som er jordet fra jorden. De fleste blå steiner brytes i Norge eller Brasil, men det er en virkelig blå stein i Italia: Blå Austral. Blå Austral varierer fra en lys, nesten hvit bakgrunn til en dyp svart bakgrunn. Spredt over overflaten er glitrende flekker av reflekterende blå. Ekstremt sant i fargen, kan Blue Australe ha store eller små mengder blå i overflaten avhengig av hvor den ble brutt.

Grønn

Det aller fleste italiensk granitt er grønt. Nesten alle grønne granitt fra Italia vil ha et veined mønster, noen ganger med store tykke blodårer som krysser hele overflaten. Grønn granitt fra Italia inkluderer Costa Smerelda, Earth Glitter, Golden Lightning, Jungle Green og Verde Borgogna. Disse steinene varierer fra lysgulgrønn til rik jagergrønn og kan også inneholde andre farger.

Svart, Hvit og Grå

Svart, hvit og grå granitt runde ut de steinene som er mest tilgjengelige fra Italia. Denne farge italienske granitten inkluderer London White, en overveiende hvit stein med grå og svart flekker; Pietra Cardosa, en dyp, ensartet grå stein; Smokey Black; Rosa Beta, som også er kjent som Bianco Sardo; og Purple Boreal, en dyp lilla-svart stein.

Andre artikkelen

DIY Refacing Keramisk Tile
Hvordan kutte et bad Betonggulv
Forskjellen mellom laminat og tre
Hvordan bygge et hus billig i Maine
Bench Grinder Instruksjoner
Hvordan rengjør jeg en ballskruebærer?
Hvordan erstatte Caulk i bad
Sammenlign kjøkkenskapsmerker
Hvordan bruker du en tellerbit?
Slik bytter du en betongdusj
Air Tools Vs. Elektrisk
Dekoreringsideer for en diagonal peis
Hvordan isolere en kjeller Joist
Hvordan lage selvklebende fliser
Fjerning av lim fra Vinylfliser
Asbest taktak farer
Disc Sander Instruksjoner
Typer av utvendig trim
Granittbelegg Installasjon på Dusjvegger
Asfaltmalingsideer