Hvordan male kjøkkenenhetsdører

Hvordan male kjøkkenenhetsdører 

1.

Fjern alle dørene fra hengslene, bruk en skrutrekker og forlatt hengslene festet til skapet, i stedet for døren. Marker hver dør og skap i blyant med et tilsvarende nummer for å muliggjøre enkel utskifting etter maling. Vask dørene grundig og la dem tørke.

2.

Sand overflatene lett etter kornets tre. Hvis malingen er sprukket eller peeling, sand den helt til overflaten er jevn. Tørk overflaten ren med en ostekloth eller en annen tørr klut.

3.

Påfør maskebånd på alle overflater som ikke skal males. Dette forhindrer at malingen ved et uhell berører disse flatene. Påfør et første lag med maling med pensel, og hold penselstrøkene i samme retning. La dette kjolen tørke i fire timer eller mer.

4.

Sand veldig lett etter kornets tre. Påfør et annet lag, og la malingen tørke i minst fire timer. Fjern forsiktig maskeringsbåndet og fullfør eventuelle nødvendige berøringer.

5.

Sett på igjen kjøkkendørene på de riktige skapene. Skru alle hengselskruene delvis på begge hengslene med en skrutrekker før skruene skrues helt inn. Dette vil sikre en god, passende plass.

Tips og advarsler

 • Maling av interiøret i en dør med en annen farge enn utsiden kan være et stilig utseende , som kan male sentrum av en dør og la resten av døren 'ramme' midtfargene.
 • Bruk en primerfrakk til din første frakk hvis du ønsker det, eller bare maling begge strøk i fargen av ditt valg. En primerfrakk er nyttig hvis du skal gjøre dørene til en lys farge som gul eller blekblå.
 • Bruk alltid et godt ventilert område.
 • Hvis rengjøringsbørster med maling tynnere, kast bort riktig i henhold til lokale forskrifter.
 • Eventuelt kjøkken kan gjenopplives ved å male skapdørene. På en helg kan et kjøkken bli omgjort til lav pris. Dette kan være en fin måte å krydre opp på kjøkkenet, enten du bare bruker samme farge for å eliminere riper og blemmer, endre fargeskjemaet helt, eller legge til kreative berører og design som gjenspeiler personligheten til eieren.

  Andre artikkelen

  Hvordan identifisere asbest i gulvbelegg
  Gjør det selv Finishing en kjeller
  Gjennomsnittlig dusjhodeflow
  Hvordan kantle laminatgulv
  Slik kobler du til et lysuttak
  Kan jeg isolere bare et halvt hus?
  Slik bytter du en lysboks i et gipsloft
  Slik reparerer du en rottete dekk
  Slik forbedrer du skorsteinsutkast
  Hvordan bygge et bølgete tak
  Fare for hydrogen
  Slik installerer du Click Flooring
  Slik dekker du murstein med flis
  Hvordan lage en inngangsdør
  Hvordan fungerer Dow Solar Shingle?
  Hvordan bygge et innebygd underholdningssenter
  DIY Trim Work
  Slik påfører Epoxy Coatings
  Hvordan å pusse betong cinderblock vegger
  Slik bruker du Sharkbite Fittings