Enkle måter å øke verdien av ditt hjem

Enkle måter å øke verdien av ditt hjem  Salget av en primærbolig er sannsynligvis en av de største økonomiske transaksjonene i livet ditt. Hjem tillegg, forbedringer og vedlikehold kan betydelig øke verdien av et hjem. Selv om enkelte forbedringer bare kan tiltrekke seg nisjekjøpere, har enkelte forbedringer og touch-ups en tendens til å forbedre hjemverdien uavhengig av kjøperens smak.

Curb Appeal

Enkelt rutinemessig vedlikehold i hjemmet ditt og verftet kan bidra til å øke og vedlikeholde Husene som har ubemerkede plener og rotete strødd om, er mindre tilbøyelige til å skaffe oppmerksomhet fra kjøpere. Vedlikehold av planter for å hindre at de blir overgrodde og erstatte gammel maling kan bidra til å holde en hage og hjem i salgbar tilstand.

Kjøkken

Oppdatering av ditt hjems kjøkken er en av de beste måtene å øke verdien. Kjøkkenet er ett rom som nesten alle kjøperne vil bruke regelmessig, og det vil bli sett av gjestene. Oppdaterte hvitevarer, mer diskplass og mer rom og åpenhet kan øke verdien og appellere til kjøpere.

Baderom

Oppdaterte bad er en annen måte å raskt øke verdien av et hjem. Baderom er et annet rom som alle kjøperne vil bruke og har et lite eller ubemannet bad som kan være et avslag. Ifølge Forbes er ombygde bad en av de mest kostnadseffektive remodelingjobbene du kan gjøre hjemme. Oppdatere bad med moderne vasker og dusjer samt oppdatering av VVS og varmtvannsbereder kan alle bidra til økt hjemverdi.

Taktekking

Taket til ditt hjem er en av de viktigste funksjonelle funksjonene. Bankrate.com sier at et godt tak betraktes som standardutstyr i et hus. Hvis taket har noen problemer, kan det skade verdien av hjemmet. Et dårlig tak kan også føre til skade på indre vann, noe som kan forringe hjemverdien ytterligere. Redoing av taket ditt er dyrt, men det vil øke verdien av hjemmet og bidra til å forhindre skade.

Lukt

En av de viktigste måtene å øke verdien på et hjem er å eliminere potensielle avveier og problemer som kjøpere kan finne. Ifølge Forbes, kan lukter være en kraftig avskrekkende for kjøpere. Hvis det er sterk lukt i hjemmet ditt, er det viktig å utrydde det.

Lagring

Hjemkjøpere vil ha tilstrekkelig tilgang til lagringsplass i et hjem. Utvidelse av skapplass, spesielt i store rom som soverommet, kan øke verdien av et hjem. Brukbart loftsrom og lagringsplass i eller over en garasje er også attraktive funksjoner.

Andre artikkelen

Slik fjerner du arklinoleum
Hvordan bygge en runde brann pute
Hvordan Kutte Miner i Crown Molding
Brick Patio Outdoor Kitchen Ideas
Hva er skumkjernerør?
Hvordan lage et gulv for linoleum
Cabot Wood Stain Colors
Slik fjerner du Gorilla Lim fra hud og tre
Slik installerer du nye trapper
Billigste måten å bygge et hus på
Hvordan komme inn i en garasjeport
Installere Keramisk Tile Overhead
Slik viser du bredden og lengden fra et ark av laminat
PEX Piping Tools
Isolasjonsinstallasjonstips
Hvordan bygge en tre skuff
Slik installerer du Hex Tile
Hvordan gjøre en Perc Test
Installere Engineered Oak Flooring
Hvordan remodel en kjøkkenbordet