Badekar Tile Design Ideas

Badekar Tile Design Ideas  Hvis din gamle fliser design er utdatert, kan du installere ny flis med ny design og ta med deg badet og badekaret i nåtiden. Badekarplattene må være vanntette, men dette trenger ikke å begrense flisemuligheten. Du kan finne en vanntett bad flis i nesten hvilken som helst substans fra glass til metall til keramikk.

Checkerboard

Lag et sjekkbrettdesign til skape et blikkende badekar-surround-utseende. Konstruer et tavlaflisdesign ved hjelp av to dristige farger, som rød og oransje, for en lys tradisjonell flisestil, eller bland hvitt flis med en annen farge, som svart eller blå. Hvis du liker sjakkbrettet utseende, men ikke dristighet, velg mykere, deformerte farger i stedet, som jordfarger eller pasteller.

En farge

Hvis du foretrekker et enkelt utseende, forenkle badet ditt med en farge i hele rommet. du har hvite fliser og hvitt tre overalt i rommet, bruk hvit flis rundt badekaret. Hvis fargen er mer din stil, velg en jordet flis laget av marmor, skifer eller noe annet, og fliser hele rommet, inkludert alle veggene og gulvet, for å skape en koselig huleliknende effe ct.

Legg til litt kunst

Hvis ditt bad ser litt blid ut og besøkende kan se flisene rundt badekaret, tenk å legge til fliser på badekarret. Du kan kjøpe fliser med alt fra kjendisbilder til malte blomster på dem fra en rekke butikker og oppussingsbutikker. Plasser kunstneriske fliser i en linje eller et mønster, eller opprett et abstrakt utseende ved å plassere dem tilfeldig på veggen rundt badekaret.

Andre artikkelen

Plastering Verktøy og utstyr
Utendørs Siding Farger
Slik borer du et hull gjennom en asfaltoppkjørselen
Treverkende håndverktøy
Tile Vs. Kompositt tregulv
Slik bruker du en Harbour Freight 120 Volt ARC Welder
DIY Dørknap
Utvendig design tips
Hva er en Powder-Actuated Nailer?
DIY Dørstøping
Slik installerer du Bruce Engineered Flooring
Slik installerer du # 30 Roofing Paper
Slik fjerner du asbeststøv
Slik installerer du en loftet nedtrekksstige
Hvordan måle avstanden mellom gjengede hull
Definisjonen av PVC-rør
Tile Layout Design Ideas
Baderom Remodel Design Ideas
Hvordan å rengjøre polyuretan skum av verktøy
Hvordan lage din egen grillpotte