Å lage Tile Corner ut av en Bullnose Tile

Å lage Tile Corner ut av en Bullnose Tile 

1.

Platt overflaten med hjørnet som normalt, plasser fliser i ønsket mønster og fest dem til overflaten med tinnemørtel. Arbeid med vanlig flis til du kommer til hjørnet. Klipp kantflisene til hjørnet, slik at flaten på kuttet møter hjørnekanten nøyaktig. Bruk en fliseskytter til å gjøre de nødvendige kuttene.

2. minst to tommer mellomrom på kanten av den flislagte overflaten, ved siden av den andre siden av hjørnet bred som bør være nok til å plassere din bullnose flis.

3.

Skjær bullnosen flis slik at den overhenger hjørnet litt av samme bredde av flatt flis plassert på den andre siden av hjørnet. Den krumme kanten av bullnose flis skal tappe ned slik at den møter overflatenivået på den tilstøtende flate kantede flisen. < /p>

4.

Spritt tinsettmørtelen langs mellomrommet mellom flisene og hjørnet ved hjelp av flaten i en hakkede trowel. Kant trowelen i en 45 grader vinkel og kjør hakkene over Mørtelen for å heve furene i limet.

5.

Trykk flisene fast på mørtel slik at den avrundede kanten av bullnose fliser passer over flaten i den tilgrensende hjørneflisen . Fullfør hjørnet til e plasseringer.

6.

Fyll leddene til flisene med fugemasse ved hjelp av en fugemasse. Plasser fugemasse på overflaten av flisene og skyv den inn i leddene ved hjelp av flaten i fugemasseflaten. Fyll leddene helt, inkludert fugen hvor stengelfliser møter de flate kantede flisene.

7.

Tør overflaten av flisene med en fuktig svamp innen 15 minutter etter å ha plassert fugemasse for å fjerne overflødig fugemasse før det tørker på flisens overflate. Kjør svampen lett over leddene for å jevne overflaten på fugemassen plassert i leddene. Vent 30 minutter før fuger begynner å sette.

8.

Kjør en ren, lofri klut over flisene for å fjerne eventuell fugemasse. Venstre på plass vil fugemasse igjen forårsake en tåke på flisoverflaten, slik at flisene ser kontinuerlig skitne ut. Vent 10 dager for fugemasse å sette.

9. Bor et lag med fugemasse på fugemasse i flisearkene for å gi et lag av beskyttelse mot fuktighet og flekker. Test overflaten av fliser med vann, slipp noen dråper vann på overflaten av flisene. Hvis vannet mislykkes, men i stedet blir absorbert av flisene, børstes også et lag av tetningsmasse på flisene. Vent 48 timer før tetningsmassen tørker før du bruker flislagt overflate.

Flislegging av en vegg eller benkeplate krever ofte at du fliser rundt hjørner i overflaten. Mange svingjobber bruker spesiallagde wrap-around kantfliser, produsert med hjørnet på plass. Ikke alle fliser kommer med wrap-around kant fliser skjønt, men som en erstatning, kan du bruke en bullnose kant fliser i stedet. En bullnose flis er en flis med en avrundet flisekant som gradvis skråner mot overflaten som den er plassert på. Ved hjelp av bullnose flis på hjørne i kombinasjon med en vanlig kuttet flatt kant flis gir en jevn hjørne overgang. Denne overgangen tillater En kontinuerlig flislagt overflate rundt hjørner uten merkbare brudd

Andre artikkelen

Slik installerer du Accuride skuffesklier
Slik installerer du et skjult hengsel på en skapdør
Er tregulv et godt valg for kjøkken og bad?
Hvordan identifisere Asbest Ceiling Tiles
Slik Refinish Skap Med Maling
Hvordan bygge din egen garasje skap
Egenskaper av Cedar u0026 Pine Wood
Hvordan lage en keramisk dusjkabinett
Hvordan lage en vindmølle til krafthus
Kablingsinstruksjoner for en Hunter Ceiling Fan
Instruksjoner for lasernivå
Typer Band Saw Blades
Hvordan finne ledige boliger til salgs i San Diego
Bambus Gulv og vann
Verktøy som kreves for flislegging
Baderom Redecorating Tips
Hvordan ramme en vegg til en lommedør
Slik tegner du et dusjhjørne
Slik installerer du grenseverdier
Hvordan å bore et glassvindu