Veggformingstyper

Veggformingstyper  Vegglister gir et ferdig utseende til hvilket som helst rom i hvilket som helst rom. Et kontorområde kan bli komplett med inkludering av vindu og dørhyller og baseboards. En kjedelig, kjedelig spisestue kan forvandles til et elegant sted for underholdning ved å legge til komplisert kroneforming i taket. De tre hovedtyper av vegglister er vindu / dørhyller, grunnplater og kroneforming.

Vindu og dørbeslag

Vindu- og dørhyller brukes til å skjule området på en vegg der et vindu eller dør er installert . Generelt er vindu og dørhyller festet med etterbehandling av negler. Hylser kommer i en rekke forskjellige størrelser og er ofte referert til som trim. Bestemme riktig hylster for dine vinduer og dører er avhengig av størrelsen på rommet ditt. For et større rom kan et større hus brukes. For rom som er på den lille siden, bør det installeres et tynnere foringsrør.

Baseboards

Baseboards brukes til å dekke opp området der vegger og gulv krysser. De sitter flatt mot veggen og er vanligvis installert med etterbehandling av negler. Det er en god ide å matche baseboards med samme materiale som brukes til vindu og dørhyller for å skape et sammenhengende utseende i rommet ditt.

Crown Molding

Crown molding kan legge til en elegant touch på ethvert rom. Det er installert med etterbehandling av negler mot taket med den nedre delen hviler mot toppen av veggen og den øvre delen presser mot taket. Et utvalg av kroneformingsdesign kan kjøpes hos enhver boligforbedringsbutikk.

Andre artikkelen

Tørrvegg Estimerende Tips
Slik installerer du Maple Flooring
Hvordan å endre et moderne hus utvendig til en hytte stil
DIY VVS for en Baderomsvaske
Slik fjerner du flis fra bademurer
Hvordan bygge et hus ut av resirkulerte materialer
Den beste måten å skjule høyttalerledninger på
ADA Krav til VVS-utstyr
Typer av metall ledd
Kan et nytt tak legges over et gammelt tak?
Installasjonskrav for pelletskamin
Hvordan bygge et trekantet hjørne skap
Wood Wall Covering Ideas
Hjemmelaget Innendørs Brennstativ
Slik bruker du en badvifte og lys på to separate brytere
Hvordan knuse betongplater i steinformede stykker
Workshop Shelving Ideas
Hva er valnøttfiner?
Å lage konkrete gjerdeinnlegg
Slik installerer du Hexagon Tile