Tree House Design og konstruksjon

Tree House Design og konstruksjon 

Konstruksjonskunnskap

Vurder byggevnen din. En enkel design kan ta en ettermiddag å bygge, mens flere komplekse hus kan ta en hel sommer. En stige, håndsag, hammer og skrutrekker kan være alle verktøyene som kreves. For den mer eventyrlystne byggeren kan sofistikerte kraftverktøy være i orden. Mange bøker som forklarer utformingen og konstruksjonen av trehus kan ligge på et offentlig bibliotek, online eller i bokhandler.

Familieinnsats

Hvis trehuset er beregnet for barns bruk, involverer de dem i design, budsjett- og byggfaser. Be dem om å skrive opp en 'ønskeliste', tilpass designen til deres ideer der det er mulig. Det minste barnet kan bære ting, og eldre barn kan bruke enkle håndverktøy. Det er også mange oppryddingstiltak under bygging.

Budsjett

Treprisene varierer med markedsfølsomhet. En stor orkan i en del av landet kan bruke kryssfiner, noe som fører til at prisene øker. aviser har relaterte tilbud som gammelt låveved, vinduer og dører.

Trevalg

Hold geografiske forhold i tankene når du velger stedet. Sterke vind legger stress på treets røtter i løpet av de første årene, spesielt wh og designet er mer lukket enn åpent. Et trehus som er beskyttet blant et skogkledd område bidrar til å redusere seilvirkningen. Varm sommersol og tungt regn påvirker bruken og må vurderes i de første designstadiene. Velg et sunt tre fri for sykdom eller rotting. Eik, lønn, gran og hemlock er gode valg da de er sterke og stabile hardtre. Tenk størrelsen på treet i forhold til omfanget av konstruksjonen. Bygning i et isolert område krever transport av materialer. til elektrisitet og vann hvis nødvendig.

Sikkerhet

Riktig sikkerhetstiltak er første ordre på byggeplasser. Designets integritet må være sikker, husk at strukturen må støtte vekt over tid. høyt under bakken.

Lov og forskrifter

Ta kontakt med lokale myndigheter om sonering og byggekoder knyttet til trehus før byggingen. Strukturer uten strøm eller rørleggerarbeid trenger kanskje ikke tillatelser. Å skape et gjemmested for voksne eller barn opp i trærne, kan ta hensyn til Tarzan eller Swiss Family Robinson. I virkeligheten kan tre-observatorier være utformet som kontorer, boliger eller som en enkel hevet plattform med rekkverk. Grunnleggende snekring ferdigheter, verktøy og ulike teknikker kan resultere i å skape en flukt fra rotterløpet til himmelen.

Andre artikkelen

The Best Sound Proofing Materials
Hvordan å koble en ventil hette
HUD Krav til grunnlag på mobile hjem i Montana
Hvordan Finne Nye Tre Gulv
Nivåmålingsverktøy
Arkitektonisk Singel Informasjon
Slik installerer du flis på en 45-graders vinkel
Kubota Gravemaskin Spesifikasjoner
Liste over maskinvare som trengs for en Murphy-seng
Ideer for Refinishing Tile Floors
Slik installerer du en soapdish i flis
Kostnaden for et konvensjonelt bygget hjem Vs. et Eco Home
Hvordan bygge et nytt skap
Jensen Peis Gel Bruksanvisning
Hvordan kutte rustfritt stålfliser
Slik tegner vegger og gulv
Typer lagskruer
Slik installerer du Commercial Floor Tile
Dekoreringsideer for en diagonal peis
Hvordan lage en bar teller