Slik reparerer du kjøkkenfliser

Slik reparerer du kjøkkenfliser 

1.

Fjern fugemasse fra den ødelagte eller løse flisen. Bruk en fugelsag til å 'kutte' fugemassen og ta den av.

2. Bruk en kittkniv eller pry bar for å fjerne den ødelagte flisen. Hvis flisen ikke kommer opp lett, bruk en meisel og hammer for å fjerne flisen i stykker. Bruk sikkerhetsbriller når du utfører denne oppgaven. Meisel ut så mye tørket tynt sett mørtel som mulig. Gulvet skal være glatt og klart for ny flis.

3.

Vakuum gulvet hvor flisen ble fjernet.

4.

p> Finn en gulvflis som passer til eksisterende gulvfliser på kjøkkenet. I noen tilfeller vil gulvfliser allerede være tilgjengelige fordi det var fliser igjen etter installasjon. Hvis du ikke har eksakt flis, kjøp en som er så nær eksisterende gulv som mulig.

5.

Bland en liten mengde tynn sett mørtel, per Produsentens retninger, i en bøtte. Spred den tynne settmørtelen på gulvet med en nikket trowel.

6.

Trykk på kjøkkengulvbelegget i tynnmørtelmørtel. Juster flisene til fugemasseforbindelsene er jevn på alle sider. Vent til mørtelet tørker over natten.

7.

Spred blandingen på leddene til den nye utskiftningsflisen. Bruk en grout float for å fylle flisene.

Sveip innsprøytingsflaten diagonalt over toppen av flisene for å fjerne ekstra fugemasse fra gulvet. Ikke fjern også mye fugemasse fra leddene. Vent til fugemidlet herdes i 15 minutter, og bruk en fuktig fugesvamp for å tørke bort fugemasse fra toppen av flisene. Når fugemassen har herdet seg (omtrent 24 timer), bruk en tørr klut å bøye resten av fugten fra flisene.

Tile gulv er nesten uforgjengelig. Når tunge gjenstander slippes, kan gulvet eller undergulvet imidlertid skifte, slik at flisene eller fugemassasje sprekkes. Når kjøkkengulv fliser eller blir løs, kan det virke som en stor avtale for villaeieren. Heldigvis kan kjøkkenfliser enkelt repareres.

Andre artikkelen

Slik installerer du Hardwood Trim
Bambus Gulv og vann
Tips om å organisere små baderom
Peis Sett inn monteringsanvisning
ADA Parkeringsskilt
Hvordan måle kvadratfot på gulv
Slik setter du keramisk flis på Luan
Ideer til å lage en Trailer Veranda
Hvordan rengjør jeg en ballskruebærer?
Slik borer du gjennom glassblokker
Slik gjenoppretter du kjøkkenbordsplater
Oak kjøkkenskap og maskinvare ideer
Hvordan Stain Oak Cabinets Dark
Hvordan bygge en sammensatt maskin
Betong Gulvbelegg DIY
Slik isolerer du utvendige murvegger
Sammenlign kjøkkenskapsmerker
Gulvbeleggverktøy
Badekar Dusj Installasjonstips
Solenergi og arkitektur