Slik Tape u0026 Float

Slik Tape u0026 Float 

1.

Fyll en 5-liters bøtte halvfull av forhåndsblandet gipsveggforbindelse. Legg ca 1 tommers vann over toppen av gipsveggforbindelsen. Sett blanderbiten inn i variabelhastighetsboringen og bruk den til å blande vannet inn i gipsveggforbindelsen. Å legge litt vann til gipsveggblandingen gjør det lettere å spre det over leddene. Legg til mer gipsveggforbindelse til bøtte hvis du ender opp med å gjøre forbindelsen for våt. Gipsveggforbindelsen bør ikke løpe av gipsknivene.

2.

Dekke en gips søm om gangen med mesh gipsbånd som du har kuttet med verktøykniven. Båndet er klebrig på den ene siden, slik at du ikke trenger å påføre sammensetningen på sømmen før du tapper. Denne typen gipsbånd eliminerer også bobler som kan oppstå med papirgipsbånd.

p> Arbeid fra taket nedover veggen for vertikale sømmer, og arbeid enten fra høyre eller venstre på horisontale sømmer. Retningen du arbeider på horisontale sømmer, er basert på hvilken hånd du bruker mest.

4

Bruk en kappe gipsveggforbindelse til den tapede sømmen med en 5-tommers gipskniv. Gipsveggforbindelsen bør ikke være noe tykkere enn 1/16-tommers når den påføres riktig. Sprøyt sammen på kniven, legg kniven til veggen og trekk den over tapeet til kniven er tom. Gå tilbake over den påførte forbindelsen med gipsskiven for å glatte den ut og skrape av tykke kanter. Gjenta dette trinnet for hvert sjø m.

5.

Tuck gipsbånd i hjørnet slik at en del av båndet hviler på hver vegg. Bruk 3-tommers putty kniven til å dekke begge sider av båndet med gipsveggforbindelse. Etter bruk av forbindelsen med putty kniven, bruk et hjørneverktøy for å glatte gipsveggforbindelsen ut og jevnt dispergere den i hjørnet. Et hjørne gipsverktøy har et dobbeltblad i form av en V.

6.

Tillat det første lag med gipsveggforbindelse å tørke over natten. Forblandet gipsveggforbindelse kan ta opptil 24 timer før den er helt tørr.

7. Påfør et andre lag med gipsveggforbindelse med en 10-tommers gipskniv på de bare flate sømmer . Det andre strøket skal helt dekke noen utsatt teip. Trekk kniven over sømmen for å dekke båndet, og deretter straks gå tilbake over sømmen for å jevne ut forbindelsen.

Bruk 3-tommers putty kniven til å søke Det andre lag med gipsveggforbindelse i hjørnene, og følg applikasjonen med hjørneverktøyet.

9.

Tillat gipsveggforbindelsen å tørke over natten og så sand den med 150 grit gips sandpapir. Når du er ferdig, må sømmen være jevn og nivå med veggen.

Tips og advarsler

 • Du vil få mindre sliping hvis du ikke lager tykke kanter ved påføring av gipsveggforbindelsen. Det er bedre å påføre flere tynne strøk for å dekke båndet enn å bruke gipsveggforbindelsen for tykk.
 • Bruk en støvmaske vurdert for fine partikler før du sander. Også, lukk eller dekk alle luftventilatorene. Luftventilene åpner støvet gjennom kanalarbeidet og sprer det gjennom hele huset. Hvis mulig, slå av sentralvarme og luft.
 • Taping og flytende gipsvegg ledd tar praksis; Jo mer du gjør det, jo bedre får du. Det er teknikker som vil hjelpe deg med å komme i gang slik at du ikke ender med humps i gipset. Nøkkelen til taping og flytende gipsveggled er å påføre akkurat nok gipsveggforbindelse for å dekke båndet. Taping og flytende er en fire-trinns prosess som inkluderer taping av gipsvegget, påføring av to lag med gipsveggforbindelse og sliping.

  Andre artikkelen

  Installasjonsinstruksjoner for Bellawood Hardwood Floors
  Slik fjerner du arklinoleum
  Hvordan bygge utendørs tretrapper
  Slik lagrer du Bellawood Retur
  Stucco Hjem stiler
  Rørrensningsverktøy
  Fordeler og ulemper ved kunstgress
  Hvordan stikker fliser til tre
  Slik fjerner du en gammel Tub Surround
  Slik installerer du en plast lat Susan i kjøkkenskap
  Hvordan tegne en Mosaic Backsplash
  Slik legger du laminatgulv
  Slik installerer du en Split Jamb Innerdør
  Typer av dørlås som ikke kan støtes
  Slik oppdaterer du Moen Bath u0026 Shower Fixtures
  Handicapped Krav til Toaletter
  Tile Demolition Tools
  Installere Radiant Gulvvarmeplate på Slab
  Hva slags mørtel brukes til å installere glassfliser?
  Hvordan Mud u0026 Tape Gipsvegg hjørner