Kitchen Remodeling Ideas

Kitchen Remodeling Ideas  Når du ombygger kjøkkenet ditt, bør du ha noen mål i tankene. Enten du er remodeling for å gi deg mer diskplass eller gjøre noen endringer i det generelle temaet for kjøkkenet ditt, bør du ha en plan på forhånd slik at du kan sette budsjett. Når du har planen din i tankene og budsjettet ditt, kan du begynne å utforske et utvalg av kjøkkenreduserende ideer.

Kitchen Island

En kjøkkenøye kan legge til plass på platen, lagringsplass og til og med en ekstra vask til din kjøkken. Hvis du har rommet i midten av kjøkkenet, bør du vurdere å installere en øy. Du trenger ikke å bygge en permanent øy på kjøkkenet ditt. Det finnes bærbare øyer som fortsatt kan tilby vann og strømtilkoblinger for alle dine matberedningsbehov. Hvis du installerer en permanent øy, bør du vurdere å sette en gryter og panner på øya for å frigjøre mer lagringsplass i skapene.

Oppvarmet gulv

Et oppvarmet gulv kan høres ut som en luksus, men hvis du bor I et område som har kalde vintre, kan et oppvarmet gulv være en nødvendighet for å forhindre at gulvflisene dine knekker og rørene dine fryser. Det er mange forskjellige måter å installere et oppvarmet gulv på, blant annet ved å bruke oppvarmede gulvfliser, installere et nettverksvarmesystem under gulvet eller installere baseboard oppvarming langs gulvkanten. Det finnes et gulvvarmeutstyr for kjøkkenet som er tilgjengelig i enhver boligforbedringsbutikk som kan gjøre jobben enklere.

Naturlig lys

Du kan spare penger på strøm ved å åpne kjøkkenet ditt for mer naturlig lys. En måte å få mer naturlig lys inn i kjøkkenet ditt er å installere større vinduer eller flere vinduer på kjøkkenet. Du kan også åpne kjøkkenet til resten av huset ved å fjerne noen av veggene som skiller kjøkkenet fra andre rom som har store vinduer, slik at mer naturlig lys kan komme inn. Du kan også vurdere å installere et takvindu på kjøkkenet ditt hvis ditt kjøkkenloft har direkte tilgang til taket.

Andre artikkelen

Hvordan male et bonusrom
Slik installerer du en Accuride skuff
Slik installerer du gulvbelegg på en diagonal
Hvordan lage en Adobe Hut
Hvordan Mud u0026 Tape Gipsvegg hjørner
Slik installerer du Rigid Chimney Liners
Green Flooring Ideas
Stiler av Backsplashes
Hvordan bygge et hemmelig skap
Slik installerer du en kabinett på flisegulv
Hvordan kutte Fiber Glass Duct Board
Hvordan å rengjøre polyuretan skum av verktøy
Solar Power Education u0026 Training
Er Travertin et godt valg for en dusjmur?
Hvordan velge en Bordsaw Blade
Hvordan installere tregulv gulvreduksjoner
Slik Refinish Fiberglass Church Baptisteries
Alternativer til kjøkken benkeplater
Hvordan måle en rang av ved
Hvordan rengjøre Grout Haze From Glazed Tile