Kitchen Island Table Ideas

Kitchen Island Table Ideas  Kjøkken øyebord er et must-ha for ethvert kjøkken som ser mye aktivitet. De gir en overflate å jobbe på, så vel som et mer uformelt sted enn spisestuen for folk å samle. Barn elsker også å sitte på en kjøkkenøye og hjelpe foreldrene sine mens de jobber. Et kjøkken øya bord kan være nesten alt du vil at den skal være. Det kan til og med være bare for bespisning, eller bare for matlaging. En faktisk kjøkkenøyebord kan kjøpes hos en møbelleverandør, du kan tromme deg selv fra funnet elementer, eller du kan bygge din egen hvis du er en erfaren byggherre.

Antikk

Antikke bord og avføring eller stoler med fint vendte bein og rikt farget tre vil imbue kjøkkenet ditt med en følelse av historie. Ulike stiler av antikke tremøbler kan påberope seg alt fra en rustikk, hytter til raffinement av viktoriansk England. Hunting antikke butikker og loppemarkeder for et bord kan også gi stor glede, eller du kan bare kjøpe et faux antikke kjøkkenøyebord.

Vintage

Har et bord fra 50- og 60-tallet på kjøkkenet ditt med forkrommet trim og vintage Formica vil gi den følelsen av en klassisk middag. Og ikke glem å aksentere øya med vintage barstoler som har polstret vinylseter. En vintage hengelampe hengt fra taket til å svinge over øya, vil etterlate deg like lite som å installere en jukeboks på kjøkkenet.

L-form

I stedet for å gå til det sannsynlige torget eller til og med rundt kjøkkenøyetabellen, vil en L-formet øy legge til en unik strøm til kjøkkenet. Tenk verktøyene som er lined opp på utsiden av L-formen med deg, Verten står på innsiden forbereder mat, serverer mat og hælder drinker. Utstyrt med skap eller hyller, vil innsiden av L-formen gi rikelig med ekstra lagring.

Vinrack

Hvis du er en elsker Vinkartet går under bordet og kan til og med lukkes med glassdører, slik at flasker kan beskyttes, men likevel vises samtidig. Du kan ta det en gå videre og slå den inn i en minibar ved å legge til en brennevask, et innebygd mini kjøleskap og en liten vask.

Ren funksjon

Hvis kjøkkenøyetabellen skal brukes hovedsakelig i matlaging, må du vurdere en kuttbrett, granitt eller rustfritt stålflate, eller en kombinasjon. I dette tilfellet vil du kanskje forfalle avføringene. En øy med hyller eller skap under benkeplaten for lagring er viktig for en arbeidsflate øy. Du kan til og med installere en pottestativ på taket over øya. For tilstrekkelig synlighet vil du sannsynligvis ha øya godt opplyst. Kjøkkenøyene kan også utstyres med vask eller ovnbrennere.

Andre artikkelen

Hvordan lage komposting toaletter
DIY Garderobeskap
Mortar Mixer Hjelp
Slik holder du plast til tre
Brysthengseltyper
Slik bruker du Dremel Vedlegg
DIY Butcher Block Counter
Slik reparerer du betong som har blitt regnet på
Vanntette gulvalternativer
Hvordan konvertere en dresser til et bad forfengelighet
Screened Patio Ideas
Bruken av en luft meisel
Hvordan bygge et skjult våpenrom i kjelleren
PEX Pipespesifikasjoner
Fordeler ved innramming med 2x8 tømmer
Gjør det selv kabinett Refacing ved hjelp av støping
Slik installerer du en laminatgulvtrapp
Gjør det selv Finishing en kjeller
Hvordan remodel en mantel
Veibeskrivelse til å bygge en frokostkrok