Hvordan måle en dør

Hvordan måle en dør 

Dørmontert inne i en ramme

1.

Legg tabellen på et målebånd på innsiden av dørkarmen og strekk den til motsatt side. Les måling hvor målebåndet berører innsiden av rammen. Dette er bredden på innsiden av rammen.

2.

Legg tabellen på målebåndet på gulvet inne i dørkarmen. Legg enden av foten over tappen for å holde den på plass. Forleng målebåndet til toppen av dørkarmen. Les måling hvor målebåndet berører innsiden av rammen. Dette er høyden på dørkarmen.

3.

Legg tappen på målebåndet på leppen på ytre kanten av innsiden av dørkarmen. Forleng målebåndet til leppen på motsatt side. Les måling hvor målebåndet berører leppen. Dette er riktig tykkelse for døren.

4.

Trekk 1/5 tommer fra bredden på dørkarmen. Dette er den riktige bredden for døren. Trekk 1/3 tommer fra høyden på dørkarmen. Dette er riktig høyde for døren.

Dør montert på en ramme

1.

Plasser tabellen på målebåndet på innsiden av døren rammen og strekk den til motsatt side. Les måling hvor målebåndet berører innsiden av rammen. Dette er den riktige bredden for døren.

2.

Plasser tabellen på målebåndet på gulvet inne i dørkarmen. Legg enden av foten over tappen for å holde den på plass. Forleng målebåndet til toppen av dørkarmen. Les måling hvor målebåndet berører innsiden av rammen. Dette er riktig høyde for døren.

3.

Mål støpningen på sidene av døren. Du trenger flat støping som er minst 1 1/4 inches bred på hver side for å montere rammen for den overflatemonterte døren.

Hvis du har tenkt å bytte ut en dør eller legge til en dør i hjemmet ditt, må du vite riktig bredde og høyde før du kjøper. Du måler innvendige og utvendige dører på samme måte. Enten du plasserer en dør i eller på en ramme, kan du raskt bestemme riktig størrelse ved hjelp av et målebånd.

Andre artikkelen

DIY: Hjemmekino design
Slik installerer du Crown Molding ved hjelp av en Coping Saw
Hvordan remodel en peis mantel
Typer kobberpiping
Hvordan forberede seg på betongfarging
Hvordan bygge et tregulv
Slate Tile Bathroom Ideas
Fare for hydrogen
Bordsagblad Tips
Slik fjerner du skadet bakgrunn
Hvilken farge grout skal jeg bruke med Carrara Tile Floors på badet?
Slik installerer du gulvbelegg på en diagonal
Metal Cutter Tools
Wall Tiling Tools
Slik installerer du tilpasset flis i en dusj
Interiørstøping Styles
Slik installerer du og legger ut fliser
Handicapped Krav til Toaletter
Kan bambusgulv installeres over gulvvarme?
Instruksjoner for fjerning av keramiske fliser