Hvordan henge en tung speil på gipsvegg

Hvordan henge en tung speil på gipsvegg 

1.

Hold speilet på plass der du vil at den skal henge og merk av plasseringen av toppen og sidene på veggen med en blyant.

2. < / p>

Legg et ark med stort byggepapir på baksiden av speilet. Juster toppkanten av byggepapiret med spissens overkant og den ene siden av byggepapiret med en side av speilet.

3.

Rygg baksiden av konstruksjonspapir for å finne plasseringen av monteringsmaskinen på baksiden av speilet. Bruk pekepunktet til å peke et hull der skruehullene i monteringsmaskinen er plassert.

4.

Legg et stykke tape på toppen av byggepapiret og tape til veggen på stedet for toppen av speilet. Plasser den siden som var justert med siden av speilet på markeringen på veggen til den tilsvarende siden av speilet.

5.

Plasser et nivå på toppen av byggepapiret og juster byggepapiret til kanten er jevnt. Juster plasseringen av byggepapiret på toppen og sidene, og flytt båndet etter behov. Hvis den hengende maskinvaren på speilet ligger på samme punkt på hver side av speilet, plasserer du nivået over de motstående monteringshullene og kontrollerer at hullene er i nivå med hverandre. Juster byggepapiret etter behov og fest det sikkert til veggen.

6.

Merk plasseringen til hulmurens anker eller skruer på veggen med en blyant, markere veggen gjennom hullene i byggepapiret. Fjern byggepapiret fra veggen.

7. Legg en stor ettersparkspik på hvert merke og kjør den inn i veggen halvveis. Hvis ferdigspiker treffer en solid overflate, bruk en konvensjonell skrue som er minst 1 '- lenge for den plasseringen siden skruen vil gå inn i en stud. Hvis det ferdige naglet lett synker inn i veggen, er det nødvendig med et hulanker for å holde det tunge speilet sikkert på gipset.

8. Bruk en skrutrekker eller bor med en skrutrekkerbit, for å montere skruer i pinner. Bruk en hammer til å tappe et hulvegganker i områder der det ikke er en stud og bruk en skrutrekker, eller bor med skrutrekkerbit, for å skru skruen og stram hulveggankeret. La nok være av skruens hode som rager ut fra veggen for å henge det store speilet på skruehodene.

9.

Gjenta trinn 8 for plassering av hver skrue for montering maskinvare. Deretter henger speilet på skruene.

Tips og advarsler

 • En papirmal reduserer feil som er gjort under overføring av mål til veggen.
 • Bruk alltid et flatt stykke papir til en mal. Skretter i papir, for eksempel en flatt papirpose, kan forvride stedet for skruehullene.
 • En elektronisk enhet kalt en 'stud finder' kan brukes til å finne studsene i veggen. Hvis den hengende maskinvaren på baksiden av speilet er 16-tommers fra hverandre, er det en god ide å henge det tunge speilet på skruer festet til innrammingstoppene.
 • Vær oppmerksom på mulige plassering av elektriske ledninger og VVS-installasjon når du monterer skruer eller hul vegganker i veggen. Elektriske ledninger kan være plassert direkte over utsalgssteder og rørleggerledninger kan være plassert under VVS-installasjoner som ligger på gulvet over.
 • Gipsvegg er et relativt mykt materiale som krever spesiell maskinvare for å henge et tungt speil. Hvis speilet maskinvaren ikke kan installeres i pinner, vil konvensjonelle skruer trekke ut av gipset og kreve patching og sannsynligvis skade speilet når det faller ut av veggen. Spesielle festemidler, kalt 'hule veggankre', er et alternativ når du henger et tungt speil på gips.

  Andre artikkelen

  Måleverktøy og utstyr
  Konstruksjon Impact Tools
  Slik får du leder for forbedringsprosjekter
  Slik bytter du en lysboks i et gipsloft
  Hvordan kantede veggfliser
  Utviklet Hardwood Floor Installasjonstips
  Hvordan lage en tradisjonell mudhytte
  Home Design Alternativer for en garasje
  Slik legger du til keramisk flis til en kjøkkenbord
  Tile Cutting Tricks
  Interiørmalingfarger for et strandhus
  Verktøy som brukes til skulpturmetaller
  Hvordan legge til Holland Pavers
  Bathroom Cabinetry Ideas
  Slik bruker du en elektrisk håndborer
  Typer av lettvektige badekar
  Slik lager du et tregulv for vinyl
  Slik bruker du en Drill Vice Press
  Hvordan velge en Bordsaw Blade
  Hydraulisk slangeinformasjon