Hvordan bygge en gårdsplass med betongblokker

Hvordan bygge en gårdsplass med betongblokker 

1.

Bruk en spade for å fjerne gress fra området der du skal bygge uteplassen din. Grave ut overflødig jord og rake bakken så flatt som mulig. Dekk bakken med polyetylenplater. Dette forhindrer mose, gress og andre ugress i å vokse.

2.

Dekke arkene med sand for å gi drenering, slik at betongblokkene legger seg trygt. Bruk mer sand, så det er en gradient som gjør at vann strømmer bort fra huset. Komprimer sanden med en blokk eller en sand komprimator. Selv overflaten med en rake.

3.

Sett blokkene i mønsteret du ønsker. Før hver blokk er satt, pierce plasten i nærheten av begge ender hvor blokken sitter med en skrutrekker for å tillate drenering. Pek på hver blokk slik at den setter seg fast.

Tips og advarsler

 • Vurder forskjellige nyanser eller farger i blokk for å produsere et attraktivt mønster. Å bruke forskjellige størrelse blokker i et mønster kan også være effektive, som kan legge blokker langs diagonaler i stedet for rett opp eller ned. Det kan hende du må kutte blokker hvis du velger dette.
 • Det er en reell flomrisiko for en uteplass med polyetylenplater hvis sand ikke er tilbøyelig, eller hvis sanden er tilbøyelig til å føre til at vann strømmer mot huset. På samme måte forhindrer man å gjennomsøke polyetyltenen tilstrekkelig drenering, noe som fører til at vann strømmer til grunnlaget for huset. Sørg alltid for å gi tilstrekkelig drenering og kontroller hellingen på sanden.
 • Å legge til en uteplass kan virkelig forbedre et hjem; legger til den finjusteringen til hagen og utvider mengden brukbar plass. Enten det er et sted å dekorere med potteplanter, et sted å ha grilling eller bare et sted å slappe av, er en uteplass et enkelt, men effektivt tillegg til enhver eiendom.

  Andre artikkelen

  DIY Tile Cutter
  Slik installerer du boligflater
  Hvordan male Wooden Kitchen skap
  Slik installerer du Utendørs Patio Tile
  Hvordan lage en ytterdøråpning
  Slik monterer du en DVD på toppen av et flatpanel
  Hva er hardheten til bambusgulv?
  Slik bytter du et toalettrull
  Hvordan kutte kurver i flis
  Hvordan identifisere Asbest Ceiling Tiles
  Countertop u0026 Backsplash Designs
  Hvordan male tre til å ligne granitt benkeplater
  Slik grout en bad dusj
  Slik installerer du døren
  Typer av kjellerkonstruksjon
  Konstruksjon Impact Tools
  Stucco Color Ideas
  Hvordan bygge en Home Kickboxing Ring ut av tre
  Hvordan installere Wide Pine Flooring
  Slik installerer du Elfa Shelving