Hvordan å remodel et bad grønn

Hvordan å remodel et bad grønn 

Reduser vannforbruket

1.

Velg et toalett som bruker mindre vann. Mange toaletter bruker 3,5 gallon per flush, noe som øker til over 7.000 gallon per år per person. Lavt flush toiletter bruker 1,6 gallon per flush, noe som reduserer en persons årlige bruk til ca 3700 gallon per år. Toaletter er også tilgjengelige som bruker 1,28 gallon per flush eller til og med 1,0 gallon per flush. To-flush toaletter gjør at du kan bruke bare Du kan også velge et komposterings toalett som bruker lite eller ingen vann og komposterer avfallet til brukbar humus.

2.

Bytt dusjhoder med Dusjhoder kan bruke så mye som 2,5 gallon per minutt eller så lite som 1,5 gallon per minutt.

3.

Bruk lav-flow eller luftkraner. -flow kraner kan bruke så lite som 0,5 gallon per minutt. Berøringsfrie kraner kan også redusere vannforbruket, de vil slå av automatisk når kranen ikke er i bruk.

4.

Installer et gråvannssystem. Dette vil resirkulere vann som du har brukt i dusjen eller synker inn i toalettet for å skylle, så det er ikke brukt ferskvann for spyling. Et gråvannssystem kan også resirkulere vann fra dusjen eller synke ut til hagen din for å vanne hagen din.

Reduser energibruk

1.

Isoler vannet ditt varmeapparat og alle vannrørene, med minst R-8-isolasjon.

2.

Resirkuler oppvarmet vann. Bruk en varmtvannsirkulasjonspumpe for å sirkulere vannet tilbake til varmeren, og reduser tiden som trengs for å varme opp vannet som kommer ut av dusjen eller kranen. Du kan også installere et avløpsvannoppvarmingssystem, som bruker varmen fra drenering av vann til oppvarming av ferskvann.

3.

Monter en effektiv varmtvannsbereder. Godisolerte, tankløse varmeovner er de mest effektive, og naturgass er mer effektiv enn elektrisitet. Du kan også vurdere en solvarmer.

Bruk miljøvennlig konstruksjon

1.

Velg vannbestandige, resirkulerbare materialer som glass, keramisk fliser , stein og sement for overflater som benkeplater, gulv og vegger. Overvei å bruke gjenvunnet materiale.

Bruk lav-VOC-caulk med en levetid på minst ti år på steder der du trenger forsegling for å forsegle hjørner. Sørg for at alle overflater som har vann på dem, er helt tette for å unngå vekst i mugg.

3.

Ventilasjon med energieffektive vifter og isolerte, effektive vinduer.

Remodeling ditt bad kan være et stort skritt mot å gjøre hjemmet ditt mer grønt. Badene er et av stedene i ditt hjem som bruker de fleste ressurser, spesielt vann og energi. Hvis du ombygger badet ditt, kan du spare ressurser og penger ved å gjøre badet ditt så effektivt og grønt som mulig.

Andre artikkelen

Slik installerer du en sokkel og skjul rørene
Hva er OSB Wood?
Redwood Fence Styles
Hvordan henge gipsvegg rundt en garasjeport
Gjør det selv Trim Work
Ideer for Back Splash med Volga Blue Granite
Utvendig Vinyl Siding Farger
Slik fjerner du grout fra skiferfliser
Hvordan designe ditt eget 3-D Dream House
Lap Siding Installasjonsverktøy
Den beste måten å isolere et hus på
Typer HardiePlank Siding
Hvordan bygge fliser badekar
Hvordan kutte rustfritt stålfliser
Typer av pneumatiske verktøy
Fordeler med Ridge Ventiler
Hvordan bygge en betongblokkvegg uten sement
Hvordan beregne hvor mye et fotovoltaisk system produserer
Air Sliping Tools
Inexpencive Drywall Taping Tools