Fjerning av et stripped Hex Bolt Head

Fjerning av et stripped Hex Bolt Head 

1.

Sprøyt inntrengningsfluid rundt bunnen av heksebolten, slik at en del av den siver seg ned i sporene i nærheten av boltens skaft.

2.

Sett inn en 1/4-tommers borekrone i en elektrisk borer, og plasser spissen av borkronen på midten av heksbolten. Bruk en borekrone laget for stål.

3. Dra utløseren på boret for å lage et 1-tommers hull i midten av bolthodet og inn i hoveddelen aksel. Hold boret vinkelrett når du bor, slik at biten går rett.

4.

Trekk borekronen ut av bolten og slipp avtrekkeren.

5.

Fjern borekronen, og sett inn en skrueutsugerbit i boret. Bruk en avtrekksventil med mindre diameter enn akselen på skruen du fjerner. Kontroller at ekstraktoren er konstruert for bruk med hardmetall.

6.

Legg spissen av ekstraktoren i det forborede hullet på bolthodet, sett borren til sving mot klokka. Trekk utløseren til boren for å skru avtrekkeren og fjern heksbolten.

En heksebolt, også kalt en heksekrok, er en kraftig feste av forskjellige stålkarakterer. Hex bolter fester deler sammen i en rekke maskiner, biler og marine utstyr, blant annet bruksområder. Siden hodene ikke har plass til en skrutrekkerbit, må du fjerne dem med en skiftenøkkel. Når heksen blir strippet, tar det et litt avrundet utseende, noe som gjør fjerning med en skiftenøkkel umulig.

Andre artikkelen

Maskinutklippsverktøy
Installere en vedovn
Gjør det-selv-innebygde skap
Forseglet Grout Tile Vs. Unsealed Grouted Tile
Slik isolerer du utvendige murvegger
Drill Bit Tools
Slik fyller du Cavity Wall Insulation
Cool Closet Ideas
Laminatgulv og tunge pianoer
Bygge hyller i min garasje
Kablingsinstruksjoner for en Hunter Ceiling Fan
Typer Deadbolt Locks
Tips om flislegging benkeplater
Bruker til en dørkvern
Slik rengjør du slitne tregulv med malinger
Loftisoleringstips
Vinterisoleringstips for eldre hjem
Tørrvegg Estimerende Tips
Lydisoleringstips
Marmor Tile Installasjonsverktøy