Elektriske tresnittverktøy

Elektriske tresnittverktøy  Å ha riktig verktøy gjør jobben enklere og vil øke effektiviteten. Det finnes et bredt utvalg av tre skjæreverktøy, som hver har sitt eget spesifikke formål. Det riktige verktøyet avhenger av typen av tre, kutttyper som trengs, og størrelsen på treverket som skal kuttes.

Jigsaw

Puslesagen er en gjensidig sag som brukes til å kutte kurver eller intrikate former. Sagbladet kan slås ut på et stikksag avhengig av materialet som skal klippes; et stikksag kan klippe alt fra balsa tre til visse metaller. En annen fordel ved stikksagen er dens evne til å kutte innvendig ut av et treverk. Denne teknikken krever et starthull som er stort nok til å passe til sagbladet, men etter at dets smidighet gjør det mulig for stikksagen å kutte nesten hvilken som helst form innenfor grensen til en gjenstand. Puslesagen er en håndsag, og mens den er utmerket for skjærekurver og detaljer, er det ekstremt vanskelig å kutte rette linjer med.

Sirkelsag

Sirkelsag er en stift i verktøksstøtten av de fleste gjør-det-selv. Denne håndsagen brukes til å lage rett kutt i stykker av materiale. Selv om sirkelsagen er ment for hovedsakelig tre, bør bladet slås av, avhengig av hvilken type tre som skal kuttes. Det kan også kutte andre materialer som murverk, kompositter som plast og noen metaller når de er utstyrt med et spesialblad. En annen bruk er kutting av slisser i treverk. Det er to hovedtyper av sirkelsager: ormdriftssagen og sidevinderen. Snekkesagen er for mer kraftig kutting, mens sidevinderen er lettere og brukes til lettere laster.

Bordssag

Bordsagen er en ekstrem allsidig sag og er dermed ofte en av de første elektriske kuttene verktøy som skal kjøpes når store mengder trebearbeiding er nødvendig. Også kalt en benkesag kan bordssagen brukes til å gjøre normale kutt, men viser også sin allsidighet ved å lage horisontale vinklede kutt og kuttslisser i tre. Tabeller med innebygd miter kan gjøre perfekte vertikale vinklede kutt. Det er tre hovedtyper av bordsager: benchtop, entreprenør og skap. Benken er lett og mobil; Den legges på en benk før driften. Det er også minst mulig for alle tre typer bordsager. Entreprenørbordssagen og kabelsag er like ved at de begge er bygget inn i et bord. Entreprenøren så, kan imidlertid kobles til alle stikkontakter og har en mindre motor. Skapet er mye tyngre. Dette bidrar til å redusere vibrasjon, men krever også en større motor. Et spesialtilpasset 220V-plugg er nødvendig for å betjene kabinettsave. Bordsave kan brukes til å kutte materialer opp til 3 3/8 tommer tykk.

Andre artikkelen

Informasjon om våtsager til fliser
Installere en vedovn
Hvordan remodel baderom
DIY Shower Liner Installasjon
Hvordan installere Baderom Vinyl Gulv
PEX Pipespesifikasjoner
Slik installerer du Spin-On-krage for HVAC-kanaler
Slik bruker du en søyleboring trygt
Hvordan å pusse betong cinderblock vegger
The Best Soils for Compaction
Hvordan bygge en mantel til en peisinnsats
Stucco Color Ideas
Hvordan å fullføre laminatgulv
Billige boligalternativer
Typer av veggtekstur
Gulvdrenertyper
Slik konverterer du en garasje til et studio
Hjemmelaget Shake Siding
Stiler av Backsplashes
Baderomsutstødningskrav