DIY Termite Inspeksjon

DIY Termite Inspeksjon 

1.

Se etter svømmere. Disse er unge termitter og er vinger. Hvis du ser svømmere i hjemmet ditt, rundt stiftelsen eller på verandaen din, er det en sterk indikator på at hjemmet ditt har en termittinfeksjon. De bevingede termittene kan forveksles med fløytemyrer. Se nøye på et av insekter. Termiet har en rett antenne i forhold til en mants bøyde. Termiet vil også ha vinger som er like i størrelse, mens myrens vinger har forskjellige størrelser. Når du ser etter bevingede termitter, husk også at de finnes rundt lys, dører og vinduer.

2.

Søk i huset ditt for smussrør. Du må kanskje ha en lommelykt som du bør se på alle gjennomsøkingsrom. Se også rundt fundamentet, gulvplater og støttepiler. Disse rørene er hva termittene bruker til å dekke når de går frem og tilbake fra deres underjordiske hjem til huset ditt for å mate. Rørene er vanligvis omtrent tykk som en penn, men kan være litt tykkere.

3.

Kontroller veggene dine, gulvene og panelene nøye. Termite infestations vil til slutt bli bevist av skadet tre. Denne skader på skogen vil være annerledes enn om det var en annen type insekt fordi treet blir hultet ut langs kornet. Inne i det hule treet vil det være biter av tørket slam eller jord.

4.

Se etter hvilken haug med vinger du finner. Som svømmere vokser, kaster de sine vinger. Dermed er en haug med vinger et sterkt bevis på at det er en termittinfeksjon i huset ditt.

5.

Se på beviset og avgjøre om du har en angrep. Hvis dette er bekreftende, ta tiltak for å kvitte huset ditt. De fleste lokale exterminators kan hjelpe deg med dette.

Tips og advarsler

 • Ifølge Orkin.com forårsaker termitter opptil $2 millioner årlig i skader på boliger . Forsikring dekker ikke mye av denne ødeleggelsen.
 • Termitter er ikke lett å finne. Du kan gjøre din egen inspeksjon. På grunn av skaden som kan medføre, kan det være lurt å ansette en profesjonell.
 • Termitter er tre-spise insekter. De kan alvorlig skade ditt hjem på grunn av at de aldri er alene. De bor i kolonier laget av opptil 1 million termitter. I tillegg kan det i gjennomsnitt være 14 kolonier i en acre. Hvis det er en angrep, er det muligens milliarder av termitter som foder på huset ditt. Likevel kan huset ditt være infested i mange år før det er lett observerbare bevis. Derfor er det viktig at du regelmessig inspiserer for denne invadersens tilstedeværelse i huset ditt.

  Andre artikkelen

  Slik bytter du en chuck i en håndborer
  Slik lagrer du Bellawood Retur
  Hvordan legge til Holland Pavers
  Grants for å gjenopprette historiske hjem
  Typer av murstein peker
  Front inngang dør stiler
  Wallboard erstatninger
  DIY Kjøkkenteller
  Bygg en skorstein for en vedovn
  Hvordan måle Dør Trim
  Rørrensningsverktøy
  Hvordan bygge en gårdsplass med betongblokker
  DIY: Hjemmekino design
  Ideer for små baderom
  Hvordan lage tre klær linjer
  Byggverktøy og utstyr
  Grants å fikse opp historiske hjem
  Slik installerer Backsplash Kitchen Wall Tile
  Hvordan bruke konstruksjonslim
  Betong Patio Alternativer