DIY Butcher Block Counter

DIY Butcher Block Counter 

Kutting og liming av treverket ditt.

1.

Kryss av 2-tommers lønnstavler til lengden du trenger benken til, ved hjelp av bordsagen eller radial armsag. Legg til ca 1/2 tommer til lengden. Legg hvert bord side om side til du har nok til å dekke bredden på telleren din. Målet trenger ikke å være nøyaktig, da du kan klippe eller sand det ned til størrelse på slutten.

2.

Kryss av løvstykkene du bare kutter i tilfeldig størrelser nei kortere enn 8 tommer, ved hjelp av din radiale armsås eller bordsag. Sett om bordene tilbake i et rektangel slik at stykker av forskjellige brett slutter opp til hverandre. Dette vil skape slakterens blokk eller tregulvutseende. Det er greit hvis endene ikke passer perfekt, så lenge du har lagt til nok ekstra lengde før du kutter platene.

3.

Ved hjelp av bordsagen eller puslesagen, kutt din kryssfiner i samme dimensjoner som din benkeplate. Dette stykket vil fungere som støtte under limingsprosessen.

4. Legg dine tre rørklemmer på en flat, plan overflate slik at kjeftene er åpne og pekte opp i luft. Pass på at de er adskilt langt nok fra hverandre for å imøtekomme hele benken. Legg kryssfinerplaten du bare kutter på toppen av rørklemmene i mellom kjeftene. Dekk toppen av kryssfinerplaten i vokspapir.

5.

Lakk sidene og topp- og bunnkanten av løvene dine, en etter en, og sett sammen platen på toppen av kryssfinerplaten. Alle kanter som kontakter andre stykker lønn, skal få et liberalt belegg av lim.

6.

Stram rørklemmene for å komprimere lønnstavene sammen tett. Tørk av overflødig lim som ble presset ut fra mellomromene mellom brettene. Plasser ytterligere to rørklemmer på toppen av benken, mellom de tre på bunnen, og stram kjeftene for å gi ekstra komprimering. Siden en slakterblokk hovedsakelig er en lang stripe av laminat, er det viktig å opprettholde riktig trykk, slik at det er holdbarhet. La din benke tørke i minst 24 timer.

Slipe og danne telleren din < /h4>

1.

Fjern rørklemmene og fjern forsiktig av vokspapiret, når limet har tørket grundig. Legg til side av kryssfinerplaten.

2. < / p>

Bruk bordsagen eller sirkelsagen til å kutte slakterens blokke ned til sin faktiske størrelse og rette opp eventuelle ujevne kanter.

3.

Klemme Slakterhuset ditt slakteri ned til en arbeidsbenk og begynner å slipe med beltesanderen, med et grovt grusbelte. Ikke hold deg for hardt, og prøv å holde sanderen beveget kontinuerlig for å sikre en jevn overflate. Fortsett å sand til alt ekstra lim er fjernet, og benken føles jevn og jevn. Denne prosessen vil skape mye sågspån, så vær sikker på å ha åndedrettsvern eller støvmaske.

4.

Vri din benkeplate over og sand den andre siden til den også er jevn og jevn.

5.

Bruk ruteren med en rundingsbit for å kutte av det ekstra materialet rundt kantene, hvis ønskelig.

6.

Fullfør for hånden, gni toppen av benken din med varierende nivåer av sandpapir som går fra grov til fin (du trenger ikke å fullføre bunnen av disken din på denne måten). Fjern alt sagflis fra overflaten av telleren og påfør et kles med mattrygg oljepåfylling med en trag. Tillat 6 timer tørketid før sliping med ekstra fin grit sandpapir og påfør et annet lag. Tillat 72 timer for det siste frakket å tørke.

7. Monter slakterens blokkeplattform og vask med såpe og vann før direkte kontakt med mat.

p>

Tips og advarsler

 • Du kan bruke denne samme teknikken til å lage egendefinerte skjærebrett og topper for rullende preparatbord.
 • Bruk alltid støvmaske eller åndedrettsvern og vernebriller for å beskytte mot små partikler og flygende rusk når du arbeider med beltesanderen.
 • Følg alltid sikkerhetsprosedyren og bruk vernebriller når du arbeider med bordsager, stikksager og radialsager.
 • Slakterbensplattformen er et klassisk stilig og svært funksjonelt alternativ for kjøkkentellerne dine som ikke vil tråkke budsjettet. På grunn av sin naturlige overflate kan du bruke slakterens blokk som skjærbrett eller prep-rom, og det kan tåle varme fra varme gryter og panner uten å smelte eller smelte. Selvfølgelig vil en naturlig forberedt slakteri ta en litt mer vedlikehold og rengjøring enn noen plast- og stein benkeplater, men du kan enkelt smøre den ned til en jevn overflate hvis overflaten blir for ripet, farget eller arret.

  Andre artikkelen

  Verktøy for fjerning av gulvfliser
  Slik installerer du en kryssfiner tak
  Hvilke hjemtilskudd er verdt pengene?
  Hvordan male et treningsrom
  Typer av Siding Shingles
  Bruken av trykkbehandlet tre
  Slik Hang Wall Liner
  Slik jobber du trygt med asbest
  Hvordan stoppe luft under en dør
  Installere Engineered Oak Flooring
  Slik løser du 18V Ryobi batterier
  DIY: Casement Windows
  Typer av Drop Ceiling Tiles
  Fordeler med Cultured Marble countertops
  Hvordan male over utvendig oljert trefelt
  DIY Wall Niche
  Verktøy som trengs for å legge laminatgulv
  Hvordan finne den firkantede filmen av et område som har forskjellige lengder på hver side
  Hvordan å rive en countertop backsplash
  Wood Countertop Installasjonstips