DIY Baderom Makeover

DIY Baderom Makeover 

1.

Fjern gammel og ripet vinyl, glassfiber eller fliser. Bruk en pry bar for å trekke bort den gamle gulvet til undergulvet er klart. Støvsuge gulvet. Installer ny keramisk eller marmor fliser ved å bruke tynn sett mørtel til gulvet med en notched trowel. Trykk flisen i gulvet, la gulvet tørke og grout. Ny flis på gulvet og dusjen kan skape et helt nytt utseende. Det flotte med fliser er at det kan være helt gjør-det-selv. Lei en flis sag og klipp og installer fliser til gulv og dusj.

2.

Oppdater forfengelighet med maling. Maling er en billig og enkel måte å oppdatere en slitt av forfengelighet på. Sand og prikk det før du påfører flere latexlakker. Når malingen har herdet i en uke, installer ny maskinvare.

3.

Bytt belysning. Hvis du bare erstatter belysningen (og ikke flytter den), bør du enkelt kunne installere en ny armatur. Men hvis du er usikker på elektrisk arbeid, bør du ringe til en elektriker. Slå alltid av strømmen til fixturen du arbeider med før du starter.

4.

Mal veggene. Igjen, maling er billig og veldig DIY. Før veggene med en malingsrulle og pensel. Når primeren har tørket, påfør to lag latexmaling. Velg farger som utfyller din nye fliser og nymalte forfengelighet.

5.

Tilpass. Legge til håndklær, tepper og andre nyttige elementer kan være en fin måte å gjøre badet ditt føles klassisk og beroligende.

Et bad makeover kan være et komplett gjør-det-selv-eventyr med litt forsiktig planlegging. Remodeling selv vil spare deg for mye penger. Når du sparer ekstra penger, kan du splurge på varer du kanskje ikke har kjøpt hvis du betalte noen andre til å gjøre arbeidet.

Andre artikkelen

Slik installerer du en Accuride skuff
Instruksjoner for betjening av gaffeltruck
Hvordan bygge en handikapdusj
Slik installerer du dusjpaneler
Carbonized Bamboo Flooring Vs. Konstruert bambus
Hvordan bygge et komposterings toalett
Slik fliser en kjøkkenbord med en vask
Slik isolerer du en plate
Hvordan Kutte Miner i Crown Molding
Hvordan finne en Louisiana Mason
DIY Tub Refinishing
Hvordan rengjøre Grout Haze From Glazed Tile
Vinyl Vs. Lap Siding
Husets designkrav
Roof Shingle Alternativer
Fordeler og ulemper med travertin gulv
Tips for å flytte et kjøleskap
Hvordan Spray Drywall Texture Med En Airless Sprayer
Logg Hjem Byggebøker
DIY: Takfliser