Utvendige ideer for et doble bred produsert hjem

Utvendige ideer for et doble bred produsert hjem  De fleste dobbeltside husvognutendørs er tilstrekkelig og tilfredsstiller behovene til forbrukere som ønsker et billig hjem. Dessverre, på grunn av å være masseprodusert, er de også ganske tørt i utseende. De har ikke mye individualitet, de fleste er ganske enkelt laget med vinyl sidespor i forhåndsbestemte farger. Ved å bruke forskjellige utvendige behandlinger, kan et mobilhjem omdannes til en individuell atmosfære, og som en ekstra bonus, kan videresalgsverdien økes også.

Skodder

Skodder er en rask og enkel metode for å forbedre en dobbeltsidig utseende. Skodder legger litt mer øye appell til vinduer, og sørger for god øyebevegelse. Disse er tilgjengelige i en rekke stilarter og farger, og de fleste oppussingsbutikker bærer dem.

Overdekket veranda

En overbygd veranda er en annen flott måte å forbedre utseendet til en dobbel bred. Verandaen selv kan bygges mer som et dekk med et lett dekket gjennomskinnelig tak, vanligvis laget av FRP (Glassfiberforsterkede paneler), som er lett tilgjengelige i mange hjem forbedring butikker. Snakk med en kvalifisert byggherre eller remodeler og utvikle noen ideer på dekket verandaer med dem. Hvis designet og bygget riktig, kan dette legge mye til utseendet til et mobilhjem.

Markiser og verandaomslag

Markiser er en rask an d enkel måte å legge til i en dobbel bredde s utseende. De kommer i en rekke stilarter, og er holdbare. Mange stiler er tilgjengelige, og en gjør-det-din-selger kan installere dem raskt.

Faux Wood Siding

Det er mange sidingprodukter i dag som ser ut som tre, men er langt mer holdbare enn tre. I motsetning til vinylsider, ser de ikke ut 'blid', men har heller tekstur og kornmønstre, noe som gir en visuell appell.

Kombinere ideer

Du kan kombinere flere ideer for et virkelig individuelt utseende. kan legge til skodder, trekantige sidespor eller paneler, markiser og en overbygd veranda. Ved å designe alle dem riktig, og ved hjelp av matchende malingssystemer (bruk forskjellige nyanser eller fargetoner i samme basisfarge), vil ditt hjem skille seg ut. Ønsk, kontakt en profesjonell designer for å hjelpe deg med fargeskjemaene.

Andre artikkelen

Installere en vedovn
Tørrvegg Heisinstruksjoner
Wall Anchor Typer
Metal Crafting Tools
Slik installerer du en Tile Medallion
Taktekking Instruksjoner for helvetesild
Informasjon om våtsager til fliser
Bruker til en dørkvern
Slik skar man motorsagbladene med hånden
Hvordan stoppe luft under en dør
Kan Keramiske fliser bli farget?
DIY Epoxy Garage
Ulempene med fargede betong som gulv
Slik legger du keramiske veggfliser
Hvordan Kutte Miner i Crown Molding
Betong Patio Alternativer
Slik fjerner du lim på Formica
Home Cladding Options
Tile Tub Surround Ideas
Utskiftningsalternativer for benkeplater