Ulike former for konstruksjon

Ulike former for konstruksjon  Det er mange typer byggemetoder når man bygger boliger. Disse metodene inkluderer trerammekonstruksjon, stålpinne og isolert betong. Den type byggemetode som skal benyttes, avhenger av flere faktorer som budsjett, design og det slags miljø. En bestemt type konstruksjon kan ikke være egnet i visse klima. For å vite hvilken konstruksjonstype som er egnet, er det viktig å forstå alternativene.

Treramme

Treramme er en av de mest brukte og enkleste former for konstruksjon. Ved trekonstruksjon er trepinner festet til takkonstruksjonssystemet og bygget som fundament. Gjennom årene har trerammekonstruksjonen utviklet seg, og installasjonstiden har blitt betydelig redusert. En av de nyeste måtene å installere tre er gjennom stressede panelsystemer. to stykker kryssfinér med et 3 1/2-tommers skum i mellom. Denne type trekonstruksjon gir bedre isolasjon. Andre fordeler med trerammekonstruksjon inkluderer enkel tilgang til materialer, støtte til fornybare ressursinitiativer og brukervennlighet. trekonstruksjon utgjør også flere utfordringer, inkludert mulig insekt- og termittinfeksjon, luftinfiltrasjon og dårlig isolerende verdi. En annen type trerammeverk er tømmerramme, som bruker tømmer til å bygge rammebukser. Infill materialer er sandwiched mellom buktene. Tømmerramme er også kjent for sin estetiske verdi.

Steed Stud

Stålpinnekonstruksjon er uten tvil den nest mest populære og mye brukt type hjemmekonstruksjon etter treverk. Det er også en konstruksjonsmetode som er prevalent i de fleste kommersielle prosjekter. Stålkonstruksjonen ligner trekonstruksjon, men i stedet for trepinner er stålpinnene festet til trussing-systemet og brukes som fundament. En stor fordel ved stålpinne over tre Innramming er dens motstand mot insektsangrep.

Betongblokk

I betongblokkkonstruksjon består de primære ytterveggene av betongblokker. Betongblokkene er festet til stengene gjennom stålstenger. Disse stålstengene er plassert inne blokkene og brukes også til å sikre blokkene på fundamentet. For å sikre at betongblokkene er stabilt festet til stengene og fundamentet, brukes sement. Plast, kryssfiner og andre lignende komponenter brukes til å dekke yttervegger. Siding eller stucco brukes til å fullføre byggesystemet.Isolert betongform er en ny utvikling i byggingen av betongfunderinger. Isolerte betongformer har innebygd i nulsjonssystem som gir grunnlaget høy termisk motstand. Denne typen form består av sammenkoblingsmoduler. Enhetene er fylt med betong og kommer i tørre bunkeformer.

Andre artikkelen

HVAC Duct Shaping Tools
Kobber Split Bolt Spesifikasjoner
Tips om kuttekostnad når du bygger et rom tillegg
Installasjonstrinn for Crown Molding
Slik bruker du låsetang
Slik installerer du et toalett i et hjørne
Hvordan installere Hardwood Floor Edging
Hvordan kutte duct arbeid med en Sabersag
Installere sokkel med lim
Slik installerer du Vinyl Home Flooring
Hjemmelaget Post Hole Digger
Hvordan å pusse betong murstein
Oppkjørselsdesign ideer
Slik monterer du en DVD på toppen av et flatpanel
Sjekkliste for å bygge ditt eget hjem
Hvordan rengjør jeg en ballskruebærer?
Typer av tre dører
Tile Setter Tools
Slik bytter du bladet på en verktøykniv
Slik installerer du kjøkkenteller