Typer av Siding Shingles

Typer av Siding Shingles  I århundrer har helvedesild vært et populært og attraktivt valg for sidemateriale. Tradisjonelt har sidebingler blitt produsert av en rekke forskjellige naturskoger, men nyere teknologiske innovasjoner i byggematerialer har gjort et bredt spekter av forskjellige shingleunderlag tilgjengelig for boligen. Disse forskjellige singelmaterialene har alle forskjellige fordeler og ulemper når det kommer til utseende, økonomi, installasjon og holdbarhet.

Naturvedheng

Naturlig tre er det tradisjonelle materialet folk tenker på når det kommer til helvedesild og er fortsatt mye brukt i dag. Helvedesild kan fremstilles av mange forskjellige typer tre, men noen få vanlige valg er sedertre, furu, eik og redwood. Naturlig tre har et naturlig utseende som ikke kan replikeres. Ulempen med naturlig tre er dens tendens til å forkjøle og skure belegg. I tillegg er naturlig tre utsatt for rot, værskade og angrep fra insekter og fugler. Naturlig tre helvetesild kan variere mye i kostnaden avhengig av typen og kvaliteten på treet som er valgt.

Fiber Cement Board

Fibercement Board er en nylig innovasjon i byggematerialer. Dette produktet er ekstremt holdbart og opplever minimal ekspansjon og sammentrekning i forhold til et naturlig tre eller vinylprodukt. Fiber sement helvetesild kan ikke farget i tradisjonell forstand; men det finnes spesialiserte belegg som kan kopiere utseendet på et farget treprodukt. Fiber sement bord er moderat priset; dyrere enn vinyl eller asfalt, men mindre kostbart enn en høykvalitets treverk.

Vinyl

Vinylfasade kan bestilles med en stilig type utseende. Produktet er ikke bestående av individuelle helvetesild, men heller paneler som er fremstilt for å se ut som en serie helvedesild. Vinyl sidespor er økonomisk og relativt enkelt å installere. En serie kanaler er først festet til huset, og deretter vinylsider Vinyl er utsatt for stor ekspansjon og sammentrekning under varierende værforhold, og som følge av det holder det ikke godt belegg. Vinylfasong gjør det mulig for vann å passere, så det er viktig når du bruker Vinylfasade at huset først er innpakket i en vannavstøtende membran.

Asfalt

Asfalt helvedesild er billig og lett. De er relativt enkle å installere og vil beskytte huset ditt mot fuktighet. det mest attraktive byggematerialet og brukes hyppigere på hustak enn for sidespor.

Andre artikkelen

Maling gamle fliser
Vanity Top Ideas
Hvordan veggmontere en babyendringsenhet
Hvordan bygge en dør i kjelleren
Typer Air Nailers
Typer Keramiske Tile Installasjoner
Ulike flenser
Cultured Marble vs Onyx
Ontario Government Renovation Grants
Hvordan lage en granitt benkeplate
Hvordan male møbler med druer og vinranker
Slik konverterer du en garasje til et studio
Slik installerer du laminat
Slik prøver du å matche Armstrong Floor Tile
Billige gulvverktøy
Hvordan jobber solpaneler om natten?
Slik utvider du en utvidbar dusjstang
Hvordan justere hyller i en Portland Oak Cabinet med en lat Susan
Slik installerer du flis på en 45-graders vinkel
Oppkjørselsdesign ideer