Slik legger du til keramisk flis til en kjøkkenbord

Slik legger du til keramisk flis til en kjøkkenbord 

1.

Mål toppen av skapene ved hjelp av et målebånd. Legg til u0026 # xBE; tommer til målingene for hvert overheng på benken. Overfør målingene på et ark med krydsfiner, med en blyant.

2.

Klipp kryssfiner langs målingene med en sirkelsag. Skru kryssfinerstykkene på skapene med en skrutrekker og skruer.

3.

Overfør målingene fra kryssfiner til et ark med ' en blyant. Klipp bakerbrettet ved å score det med en verktøykniv og bryte den fra den andre siden.

4.

Spred tinsettmørtel med en hakkede trowel til toppen av kryssfiner. Plasser sementbakerbrettet på toppen av mørtelet og skru det på plass med utvendige skruer og en skrutrekker. Dekk sømmer med glassfibermasketape og en liten mengde tinsettmørtel. Sømmene skal være så glatte som mulig når du er ferdig. La benkeplaten tørke over natten.

5.

Legg keramisk flis på toppen av benkeplaten. Dette vil tillate deg å komme opp med en god layout. Bruk flisene mellom flisene. Når du har bestemt deg for et oppsett, merk en startlinje på sementbakken med en blyant.

6. Smør et lite lag med tinnmørtel på sementbakken med den flate kanten av den hakkede trowel. Etter at tinsettet er jevnt og jevnt, bruk tverdet på trowel for å fjerne overflødig mørtel.

7.

Trykk på flisene i tinsettmørtelen, plasser et fliser mellom hver flis. Bruk en våt fliser så å klippe fliser etter behov. La platen sitte over natten for å tørke.

8.

Fjern flisene.

9.

Sprer fugemasse inn i flisen ledd, ved hjelp av en grout float. Fyll alle leddene på benken. Etter at leddene er fulle, fjern fugemasse fra toppen av flisene med en fuktet fugemassasje. Vent til fugemassen tørker i 48 timer.

10.

Tørr fugemasse med en fugemasse.

Keramisk fliser er et billig og holdbart alternativ for en kjøkkenkiosk. Materialet vil holde opp til fuktighet og utslipp. Grout linjer i en keramisk fliser benkeplate vil også holde opp til mat flekker hvis riktig tett med en fugemasse sealer. Installere keramiske fliser er innenfor egenskapene til villaeiere med gjør-det-selv ferdigheter.

Andre artikkelen

Hva er Tyvek Paper?
Billigste måten å remodel et kjøkken
Hvordan sette et toalett på flis
Hvordan kutte kjøkken tellere
Trex fordeler og ulemper
Byg ditt eget vinerom
Samlede betongfarger
Slik installerer du Cement Board
Hvordan kutte en kjøkkenbord
Typer av dekkgulv
Hvordan male en garasjeinnredning
Hvordan lage dusj gulvfliser
Hvordan å smake meksikanske fliser
Slik installerer du en badventilasjonsventilator
Hvordan kutte rustfritt stålfliser
Wet Saw Tips
Slik isolerer du en plate
Typer av gulvbord
Hvordan lage komposting toaletter
Slik installerer du søppelavfall til eksisterende rørleggerarbeid