Slik bytter du Skyvedørsdørene

Slik bytter du Skyvedørsdørene 

Fjern gammel ramme og dører

1.

Mål høyden og bredden på dusjkabinettet. Dette er målingene du trenger når du kjøper de nye dusjdørene.

2.

Gå inn i dusjen og skyv dørene stengt. Ta tak i den indre døren med begge hender; løft opp og trekk bunnen av døren ut. Døren blir frigjort fra toppskinnen, slik at du kan fjerne den. Ta ut døren ut av dusjen og sett den til side. Fjern den gjenværende døren utenom dusjen på samme måte.

3.

Kutt korkingen mellom dusjrammen og dusjveggen med en verktøykniv. Skjær også kanten over bunnskinnen.

4.

Løsne og fjern skruene som holder toppskinnen på plass. Skruene vil være plassert i hver ende av toppskinnen, og vender innvendig i dusjen. Løft toppskinnen av rammen.

5.

Fjern sideskinner ved å bruke boreren for å ta ut festeskruene. Bunnskinnen er ikke skrudd på plass.

Installer ny ramme

1.

Mål lengden på begge delene. gamle side skinner, og markere samme måling på de nye sideskinner. Mål lengden på den gamle topp- og bunnskinnen, og merk nøyaktig samme mål på den nye topp- og bunnskinnen. Klipp sideskinnene og topp- og bunnskinnen med hacksagen. Sug opp metallspånene.

2.

Sett bunnskinnen på den ytre dusjbunnen hvor du fjernet den gamle. Senter skinnen slik at det er jevn plass på begge sider av skinnen, og et jevnt mellomrom i begge ender av skinnen. Pass på at den høyeste siden av bunnskinnen vender ut. Tape bunnskinnen på plass slik at den ikke kan bevege seg. Bruk blyanten til å spore en kort linje på begge sider av skinnen, hvis den beveger seg.

3.

Sett enden av en av sideskinner over bunnen skinnen. Hold skinnen flatt til sideveggen og plasser et nivå ved siden av det. Når sideskinnen er på nivå, merker du skruehullplassene på sideveggen med en blyant. Gjenta dette trinnet på motsatt sidevegg med den andre sideskinnen.

4.

Les instruksjonene for å finne ut nøyaktig størrelsen på borekronen som du må bore skruehullene , og deretter bor hull i de nøyaktige stedene hvor du merket skruehullene med blyanten.

5.

Sett de medfølgende ankrene inn i skruehullene. Skyv de angitte gummistoppene over to skruer. En skrue med gummistopp settes inn i midthullet på hver sideskinne. Fullfør installeringen av de gjenværende skruene. Sett toppskinnen ned på toppen av sideskinnene. Sett inn en selvborende skrue gjennom hver ende av toppskinnen i sideskinner. Du kan gjenbruke skruene du fjernet fra den gamle toppskinnen.

Heng nye dører

1.

Sett den gjengede akselen på en vals gjennom et hul på toppen av innsiden dusjdør. Sett en mutter på enden av den gjengede akselen og stram den så langt du kan for hånd. Bruk Phillips skrutrekker og en skiftenøkkel for å fullføre strammerullen. Sett den andre rullen inn i hullet i den andre enden av dusjdøren og stram den.

2.

Gjenta denne prosessen for den ytre dusjdøren med unntak av plasseringen av rullene. Gummihjulene på rullene må vende ut.

3.

Koble håndklebaren til den ytre dusjdøren. Det er forhåndsborede hull i døren for at baren skal festes til. Sett inn de medfølgende skruene gjennom skruehullene på håndklebaren og inn i de forborede hullene på dusjdøren. Trekk skruene med Phillips skrutrekker.

4.

Trinn i dusjen med innsiden av døren. Løft døren og hek rullene på innsiden av toppskinnen. Gjenta denne prosessen med ytterdøren med unntak av å installere den utenfor dusjen og heng den på ytre spor.

5.

Legg begge sidene av sideskinner med silikonet caulking hvor skinnene møter dusjmuren. Caulk over bunnen av bunnskinnen mellom skinnen og bunnen av dusjen. La caulkingen tørke i 24 timer før du bruker dusjen.

Oppdater utseendet på ditt bad ved å bytte ut dusjdusjene uten å bytte ut dusjen. Skyvedører kommer i flere stiler, og du har ikke noe problem med å finne nye dører som har samme fargemetall som de gamle dørene og rammen. Spar penger ved å installere dørene selv og bruk den til å kjøpe dørstilen du virkelig vil.

Andre artikkelen

Hvordan bygge et bølgete tak
Fordeler og ulemper med travertin gulv
Interiør Hus Maleri Kostnader
Hvordan lage din egen trebenk
Utvendig fargeideer for produsert hjem
Slik legger du til keramisk flis på et bad gulv
Hvordan sette Siding på et skur
Typer av hoder på treskruer
Hvordan bygge '' Green '' Homes for Seniorer
Hvordan komme inn i en garasjeport
Air Tools Vs. Elektrisk
Hvordan bygge en hemmelig bokhylledør
Bygge hyller i min garasje
Hvordan bygge et to-tier skap
Slik installerer du Hardwood Trim
Kobler to støpehuller
Hvordan å refinde tre interiør dører
Slik installerer du Corbels
Wood Countertop Edging
Baderom Redecorating Tips