Slik Refinish Cultured Marble countertops

Slik Refinish Cultured Marble countertops 

1.

Rengjør overflaten av den kultiverte marmorplaten godt med en ikke-slipende renere og en myk klut. Fjern eventuelt såpeskum, tannkrem, støv eller rusk som kan dulpe overflaten av toppen. Tørk av vasken og tørk den med en lofri klut.

2.

Gni litt væskevoks på overflaten av den kultiverte marmoren. Dette vil fylle ut eventuelle riper og hjelpe til med å jevne ut overflaten av benken. Arbeid voksen i toppen i en sirkelbevegelse med en lofri klut inntil all voksen har blitt absorbert jevnt inn i benken.

3.

Gjenopprett høy glans og forsegling Bordplaten mot ytterligere skade ved å påføre et lag Gel-Gloss. Sprøyt litt Gel-Gloss direkte fra flasken på benken og begynn å gni den på overflaten med en lofri klut. Gni Gel-Gloss jevnt over hele overflaten for å sikre jevn dekning og høy glans på alle områder i disken. La den kultiverte marmoren tørke naturlig før du bruker disken og vask.

Kultivert marmor er et populært materiale for bruk i baderommet benkeplater og vasker. Siden fargen går rett gjennom materialet og vasken er integrert i disken, gjør den et relativt lavt vedlikeholdsdesign. Hvis benken har blitt riper, etset eller har mistet sin glans, kan den bli refinished å se ut som ny. Den viktigste delen er anvendelsen av et friskt lag polsk. Holde polish selv kan kreve litt buffing, men resultatene er verdt det.

Andre artikkelen

Slik installerer du en marmor counter i kjøkkenet
Mdf farer
Slik isolerer du eksisterende yttervegger
Slik installerer du en Vinyl Tile Foor
Drop Ceiling Components
DIY Wooden Doors
ADA Parkeringsskilt
Energieffektive kilder til varme
Slik bytter du trepanel
Slik installerer du en loftet nedtrekksstige
Hvordan bygge melamin hyller
Hjemstillatelse Prosjekter
Slik installerer du marmor benkeplater
Hvordan installere en over the counter mikrobølgeovn
Slik konverterer du 14 mikron til Mils
Slik installerer du boligflater
Slik borer du et hull gjennom en asfaltoppkjørselen
Solar Power Education u0026 Training
Tips for isolerende gjennomsøkingsvegger
Slik monterer du en Vin Glass Rack