Måter å male kjøkkenskap

Måter å male kjøkkenskap  Kjøkkenskap kan være dyrt å erstatte, spesielt hvis du trenger å ha skreddersydde skap laget for å passe ditt kjøkken. I stedet for å erstatte skapene dine, bør du vurdere å gi dem et nytt utseende med forskjellige måter å male kjøkkenskap på. Med en ny lakk maling og ny kabinett maskinvare, kan du ha skap som ser helt nytt ut og gir verdi til ditt kjøkken.

Primer og maling

For å male kjøkkenskapene dine, er det best å fjerne dørene fra skapene dine og vær så forberedt på å gjøre mye sliping. Kjøkkenskapene dine er mer enn sannsynlig dekket i en flekk som beskytter dem mot ting som fett og kokende vann. For å tillate maling å holde fast i skapene dine, må du sand dem og deretter påføre en eller to strøk av primer. Bruk grovt sandpapir til å starte, og sand deretter en gang med fint sandpapir for å gi skapene et jevnt utseende. Ikke bruk en sander som noen områder av skapene dine er tynne, og en strømslåser kan skade.

Refacing

Ifølge Bob Vila betyr refuserende kjøkkenskap at dørene skal skiftes og dekker den eksisterende rammen med tre som matcher de nye dørene. Du ville refasere skapene dine hvis du for øyeblikket har skap farget en veldig mørk farge og du vil ha lettere fargede skap som et ferdig produkt. Du kan prøve å sette pels primer på flekken din, men du kan ikke få det endelige utseendet du vil ha. Du kan bruke de eksisterende dørene som maler for å lage de nye dørene, installere ny kabinettvare, dekke skaprammer med samme tre som du har laget dørene til og deretter male dem fargen du vil.

Glass

Til glasur kjøkkenskapene dine, du vil legge til fargemaling du vil bruke på skapene dine til en glassvann. Ifølge Ask The Decorator vil en glassvann hjelpe mørkere farger skille seg ut på skapene dine. Det legger også et beskyttende glanset lag til skapene dine som flekker og maling ikke har. Når du bruker glasur, har det en tendens til å tørke tregere enn maling. Sluttresultatet er et antikke utseende som kan være hjørnesteinen i ditt nye kjøkkendesign. Pass på at du tømmer og tømmer skapene dine før du bruker blandingen av glasur og maling.

Andre artikkelen

Slik rammer du for et badekarbeslag
Typer Keramiske Tile Installasjoner
Slik installerer du Lim-Down Engineered Flooring
Slik festes Wood Trim
Slik installerer du PVC takfliser
Kan jeg isolere bare et halvt hus?
Maling farge ideer for kjøkkenskap
Hvordan kutte kurver i flis
Hvordan bygge en innendørs Golf Driving Range
Instruksjoner for installasjon av tregulv
Passiv solvarmeinformasjon
Forskjellige materialer å isolere
Betongformel
Hvordan lage nye front sement trapper
Hvordan gjenopplive et klatretør
Stiler av utvendig trim
DIY Betongrør
Hardwood u0026 laminatgulv fordeler og ulemper
Slik limer teppe til tre
Felles tetningsmaterialer