Hvordan sette Siding på ditt hjem

Hvordan sette Siding på ditt hjem 

Klargjøre huset for sidespor

1.

Vri huset i en fuktresistent huspakke, en slik Tyvek. Start ved foten av huset og fest huset til en stud flere meter før et hjørne. Bruk korrosjonsbestandige negler utstyrt med plastskiver; plasser dem hver 24 tommers for å holde viklingen til husets ramme.

2.

Overlappe tilstøtende biter av huspakke med minst en fot. Overlappe det nedre laget av huspakke med ca. en fot med laget ovenfor.

3.

Klipp husdekselet på dekselet med en verktøykniv. Lag en 'X' -form, og brett deretter inn pakningen og fest den til rammen inne i åpningen.

4.

Tape alle sømmer med sømbånd for å sikre at sammenhengende dampbarriere.

Montering av sidespor

1.

Ta en kalkveiledning langs bunnen av huset. Bruk et nivå og målebånd for å bestemme grunnlinjen, og klikk deretter krittretningslinjen rundt omkretsen av huset. Se denne retningslinjen for å plassere startstrimlen.

2.

Fest startstrimlen til huset langs den snakkede retningslinjen. Fest startstrimlen til hver tapp med korrosjonsbestandige negler.

3.

Fest det første kurset på sidespor. Legg grunnlaget på sidesidene mot sidekanten for å oppnå riktig skråning. Spik hver sidespor til husrammen med korrosjonsbestandige negler. Se veiledningsproduktørens instruksjoner om riktig plassering av negler for den type siding du jobber med.

4.

Arbeid fra basen til toppen av huset Sett inn neste kurs av sidespor slik at den dekker en del av sidekurset under den. Se veiledningsproduktørens instruksjoner angående riktig eksponering for hvilken type sidespor som skal installeres.

5. < / p>

Skjær sider i størrelse med en sirkelsag. Stagger leddene mellom brettene fra ett kurs til det neste med fire fot for å sikre større vannmotstand.

6.

Kontroller nivået ditt hvert tredje eller fjerde sidekurs. Gjør noen tilpasninger til nivået over flere kurs, i stedet for å gjøre en enkelt, dramatisk reparasjon.

Tips og advarsler

 • Beskytt sidestykket ved å belegge det med enten en gjennomtrengende oljefarge eller maling.
 • Siding på huset ditt er et viktig element som beskytter strukturen mot værskade. Det er viktig å installere sidespor for å sikre at materialet fungerer som det skal for å hindre fuktighet. Fordi sidespor ikke er helt vanntett, bør huset først pakkes inn i en vannavstøtende membran eller huslås. Siderbrettene skal da festes til rammeboltene med korrosjonsbestandige negler. Monter platene som starter fra bunnen av huset og arbeid opp til gavlene eller fascia.

  Andre artikkelen

  Titan skjæreverktøy
  Ideer for en to-bil garasje
  Ontario Government Renovation Grants
  Slik monterer du dine egne skap
  Ny Konstruksjon Rengjøring Sjekkliste
  Slik avslutter du Backsplash Tiles to Countertop
  Typer Railroad Hammers
  Snekkerfinishverktøy
  Energistøtte i Ohio
  Sikkerhetsregler for sikkerhetssag
  Innrammet Vs. Frameless Dusj Dører
  Hvordan koble opp en leir med solenergi
  Slik installerer du PVC-gulv
  Hvordan bruke en statisk dreiemomentmåler
  Gjør det selv: Gulvvarme
  Utskiftningsalternativer for benkeplater
  Gym Floor Options
  Takmonteringsverktøy
  Stiler av utvendig trim
  Remodeling ideer for Colonial Style Homes