DIY Bygg et skap

DIY Bygg et skap 

1.

Planlegg lengden og bredden må du velge. Start i hjørnet, og mål på forsiden av skapet ditt. Merk bredden på veggen. Mål fra hjørnet langs motsatt veggen sideveis for å markere lengdelinjen.

2.

Bruk en studfinder til å finne den nærmeste veggen til bredden og lengden. Plasser en X på nærmeste stang til hver måling. Disse merkene er dine nye skapmålinger, og du bør henvise til dem gjennom hele konstruksjonen.

3.

Mål fra gulv til tak for å få en nøyaktig høydemåling. Trekk 4 tommer fra den måling for å tillate en topp- og bunnplate på skapveggen. Beregn antall brett som trengs ved å dreie lengden og bredden i tomme målinger og dividere med 16. Legg til åtte brett til mengden beregnet for å oppnå totalt brettantall.

4.

Klipp topp og bunnplate for lengdeveggen ved å bruke målingene fra trinn 2. Legg disse platene på gulvbreddekanten oppover. Strekk et målebånd langs toppene og legg et merke hver 16 tommer på begge brettene. Gjenta denne prosessen for bredden veggen. Klipp de resterende 2-for-4-kortene i henhold til høydemåling minus 4 tommer. Bruk en tømrerfirkant for å merke hvert brett nøyaktig, og kutt brettene nøyaktig.

5.

Legg ut breddeveggen. Legg ut toppplaten på den smale kanten. Legg to planker sammen i enden av toppplaten. Legg et bord på hvert 16-tommers merke og to planker i den andre enden av topplaten. Legg plankene opp slik at linjene som er merket på platen ligger i midten av hver brett.

Hammerspiker inn i breddepartiet av toppplaten klar til de stående brettene. Senk to negler helt inn i hvert brett, og fortsett til Neste. Gjenta for de resterende brettene. Fest bunnplaten på samme måte, og sett bredden veggen til side.

7.

Lag og monter lengdeveggen på samme måte som breddeveggen, fjerner et brett fra midten. Brettene vil være lineære når hvert brett er sentrert på de 16-tommers merkene.

8.

Bruke bredden i Trinn 2 forbereder seg på å plassere lengdeveggen på plass. Skyv veggen slik at den støter mot veggen med breddemerket. Hev veggen til stående stilling. Juster veggen med snekkerens firkant. Bruk et nivå for å sørge for at veggen står rett opp og ned. Fest veggen til gulvet ved å bruke fire 16D negler som hammeres gjennom bunnplaten og inn i gulvet mellom hvert skap på veggen. < /p>

9.

Skyv breddeveggen på plass mellom de to lengdeveggene. Fest bredden på samme måte som lengden veggen. Klatre en stige og bruk studfinneren til å finne takpluggene. Shim toppplaten, og hammer to negler gjennom topplaten på hver takstøtte.

Klipp to utklipp av 2-for-4 bord 32 tommer lang. Mål dørkarmenes åpning fra gulvet til 72 tommer høyt på hver side. Juster disse platene flush på alle sider og spik dem sammen med 16D negler.

11.

Center døråpningen på 72-tommers merkene på hver side av døråpningen. Nivå dørplaten, og fest den til klesskapsveggene med negler. Mål fra midten av dørplaten til topplaten, og kutt et brett å passe inn i dette rommet for å erstatte den manglende studen. Slå opp veggen i materialet ditt etter eget valg for å fullføre installasjonen.

Å legge et skap på et rom gir et sted for lagring for å holde et rom organisert. Hus kan bygges uten tilstrekkelig lagring, noe som gjør det nødvendig å legge til skap i rom. Størrelsen på det nye skapet er helt opp til deg. Planlegg nok plass for å muliggjøre enkel oppbevaring. Et 24-tommers eller 36-tommers stort skap er standard i de fleste hjem.

Andre artikkelen

Hvordan Lim Plexiglas eller Lexan Med 3M
Hvordan bygge en enkel vindusplass
Hvordan Miter Cut Crown Molding
Hvordan bygge et hus ut av resirkulerte materialer
Hvordan identifisere asbest i takfliser
Skjære- og poleringsverktøy for granitt
Hvordan bygge en brann i en peis Sett inn
Wolmanisert trebehandling
Tømmerrammehåndverktøy
Hvordan vinkle solfangere til å lage soloppvarmet varmtvann
Hvordan bygge en tre skuff
Hvordan holde limt tregulv på plass
Slik legger du gulvlaminatgulv
Slik installerer du Sheetrock riktig
Hvordan dekke en murstein peis med gips
Slik installerer du Marble Fliser på en Peis Surround
Ulike jobber i byggingen
Veggmaleri ideer for et oppholdsrom
ADA Wheelchair Ramp Regulations
Hvordan Stain Oak Cabinets Dark