Verktøy for å legge laminatgulv

Verktøy for å legge laminatgulv  Legge laminatgulv krever noen grunnleggende husholdningsverktøy og noen spesialiserte verktøy du kan kjøpe fra din lokale maskinvarebutikk. I henhold til The Laminate Flooring Guide, bør du alltid følge instruksjonene fra produsenten av laminatgulvet du bruker. Deres etasjer kan ha spesielle behov du må passe på for en vellykket installasjon. Noen kan kreve merkevarespesifikke verktøy, men de nødvendige verktøyene er de samme for alle laminatgulv.

Hammer

Hammeren brukes til å tvinge brikkene på plass. Hammeren skal gi deg den kraften du trenger for å skyve plankene tett mot hverandre.

Tape Measure

Før du legger på laminatgulvet må du måle gulvet. Hvis lengden på gulvet ditt er slik at du vil ende opp med en skive av laminatgulv mindre enn 2 cm bred, må du trimme ned den første planken slik at den siste planken blir mer enn 2 cm bred. Du må måle dimensjonene til hele rommet etter å ha lagt laminatgulvene slik at du vet hvor mye trim som skal kuttes.

Blyant

Du trenger en blyant for å merke gulvbrettene og trimme slik at du vet hvor du skal kutte. Bløt bly blyanter er best, da de ikke vil klø på overflaten. Merk underdelene, slik at de ikke vil vise når alt er på plass.

Saw

En bordsag er nødvendig for å kutte platene i en rett linje. Du vil også ha en vinkeljusterer, hvis du trenger å kutte i 45 graders vinkel.

Jambsag

Laminatgulvbrettene må plasseres under eksisterende dørbekledning. Du vil trenge en jambsag til å kutte litt av i nærheten av gulvet for å få plass til gulvet.

Hammerblokk

En hammerblokk er plassert på kanten av gulvbrett mens du hammer blokken for å skyve brett på plass. Trykk alltid på siden med tungen. Ikke trykk på bordet for hardt, da det kan ødelegge tungen og gjøre installasjonen vanskeligere.

Spacers

Spacere plasseres mellom veggen og gulvet. De gir den nødvendige ekspansjonsplassen når platene ekspanderer og trekkes sammen med omgivelsestemperaturen.

Trekkstang

Når du kommer nærmere på rommet, trenger du en trekkstang for å hamre de resterende brikkene nær veggen på plass. Sidene og gjenværende veggkanten vil kreve bruk av trekkstangen.

Andre artikkelen

Hvordan håndtere og snekkerarbeid
Hvordan erstatte Caulk i bad
Tile Saw Tools
Kan Keramiske fliser bli farget?
Slik installerer du banebelysning i et takloft
Slik isolerer du utvendige murvegger
DIY PEX klemmer
Porselen vs. Keramisk fliser
DIY kjøkkenkiosk
Asbest Floor Tile Identification
DIY Commercial Flooring
Travertin Vs. Kalksteinfliser
Hvordan velge Grout Color
Home Design Alternativer for en garasje
Den billigste måten å bygge din egen hjemme ramme
Hvordan bygge garasje veggen skap
Stiler av Wainscoting
Kitchen Island Bar Ideas
Hook u0026 Loop Sleeving
Hvordan kutte Clay Roof Tiles