Typer kobberpiping

Typer kobberpiping  De gamle egypterne laget kobber til vannforsyningsrør, og ideen deres lever i dagens VVS-systemer. Kobberrør er viktig i VVS-, oppvarmings- og kjølesystemer, og det vises i maskinvareforretninger og VVS-forsyninger i en rekke stiler. Bortsett fra størrelse og lengde, varierer kobberrørstykket fra stivt til fleksibelt og fra hardt til mykt. Å finne riktig rør for jobben, tar noen undersøkelser.

Type K

Type K kobberrør har den tykkeste veggen av alle kobberrørtyper som brukes til rørleggerarbeid. Type K egner seg til spesielle VVS-omstendigheter, for eksempel vannforbindelser, underjordiske applikasjoner og vannforsyninger under stort trykk, for eksempel tilkoblinger til vakuumpumper. Disse rørene er forbundet med lodding.

Type L

Type L kobber er et trinn ned i veggtykkelse fra Type K. Type L kobber brukes ofte til husholdningsprodukter. Type L kobberrør løper på både interiøret og utsiden av en konstruksjon. Denne typen rør kan gå fra vannvarmer til vasker og badekar eller på toppen av taket til solvarmepaneler. Type L rør er typisk koblet ved lodding.

Type M

Et trinn under Type L, i veggtykkelse, er Type M. Type M kobberrør er den mest brukte typen kobberrør for rørleggerapplikasjoner. Type M kobberrør brukes til nye installasjoner av VVS. Type M rør løper mellom kraner, inventar og varmtvannsberedere. Du kobler Type M-rør av enten lodding eller komprimeringsbeslag.

Dragetemperør

Tempering er en del av prosessen med rørproduksjon, og ordet 'temperament' refererer til rørets styrke og relativ hardhet. gjør type K, L og M kobber gjennom den trukket temperamentprosessen - resultatet er et sterkere rør som kalles 'hardt', for eksempel: 'Type L Hard'.

Annealed Tube

Annealing er et alternativ Annealing resulterer i et rør som er svakere enn trukket herding, slik at glødet kobberrør benevnes som 'mykt', for eksempel: 'Type M Soft'.

Spolt eller rett lengde

Du finner alt typer kobberrør i store spoler eller rette lengder. Rett lengder er den vanligste typen for husholdning. Varmt kobberrør finner en plass i bolig- og apparatapplikasjoner, samt uvanlige bruksområder, som for eksempel bryggeteknologi.

Andre artikkelen

Carbonized Bamboo Flooring Vs. Konstruert bambus
Kjøkkenutstyr Sjekkliste
Slik Remodel Bath Tile
Pine Vs. Eikulv
Hvordan velge Grout Color
Gipsplanketyper
Hvordan lage din egen grillpotte
Slik bytter og matcher eldre 12 x 12 tommers keramiske gulvfliser
Typer av grønne hjem
Lap Siding Installasjonsverktøy
Ideer for Back Splash med Volga Blue Granite
Slik løser du tunge fliser på vegger
Slik fjerner du selvklebende flis
Inexpencive Drywall Taping Tools
Hvordan måle Dør Trim
Slik installerer du dusjpaneler
Wet Saw Tips
Hvordan male tre til å ligne granitt benkeplater
Hvordan male Wooden Kitchen skap
Hvordan kutte keramiske fliser med en vinkelsliper