Typer av Wall Studs

Typer av Wall Studs  For byggeprosjekter store og små, representerer veggtapper en av de mest grunnleggende elementene i strukturen. Å forstå de forskjellige typer veggpinner og deres spesifikke funksjon i en innrammet vegg bidrar til å forklare hvordan disse nøkkelmedlemmene jobber sammen for å støtte det indre 'skjelettet' til et hus. Wall studs kan enten være metall eller tre, men typene som brukes i innramming og deres bruk er de samme.

Standard Wall Studs

Disse studene er den mest grunnleggende typen og er vanligvis installert vertikalt i veggmonteringen. De er adskilt enten 16 eller 24 tommer fra hverandre, som strekker seg fra den horisontale bunnstivplaten til topplaten. Standard pre-cut vegg studs er 92 u0026 # xBC; tommer i lengden for de vanligste boligmuren innramming hvor total vegghøyde er typisk 8 fot.

Trimmer Studs

Trimmer studs er plassert på hver side av en dør eller vindu åpning, 'trimme' åpningen til størrelse , og støtte den strukturelle header-strålen som strekker seg over åpningen, som bærer veggen og takbelastningen over den. I tillegg vil et treelement som er satt inn i en åpning, med eller uten en header for å støtte, bli omtalt som en trimmer.

Hjørnepinner

Vanligvis er hjørneknopper faktisk tre standard fulllengte studs montert for å danne hjørneforbindelsen mellom to vinkelrette vegger. To av studene er parallelle med hverandre, med en tredjedel plassert på en 90-graders engel mellom dem og holdt flush med overflaten som vil være utsiden av veggen.

Cripple eller Jack Studs

Dette typen refererer til en vertikal veggstang som ikke strekker seg i full lengde mellom silkeplaten og toppplaten, som for eksempel de som støtter horisontale vindusplater eller fylle mellomrommet mellom toppen av en topp og topplaten. Cripple studs er også definert som studsene i en hvilken som helst veggdel som er mindre enn standardvegghøyden på 8 fot, referert til som 'pony' vegger, som de som støtter badekar eller vannvarmerplattformer.

Andre artikkelen

DIY Vinyl-Kutting
Slik bytter du et skadet undergulv med kryssfiner
Slik remodeler du kjøkkenet i et gammelt hjem
Slik endrer du navnet ditt på et hjemtittel i Arizona
Slik bruker du en søyleboring trygt
Installere kjøkken benkeplater
Slik bytter du badekaret
Slik forsegler en fliser dusj i hjørnene
Hvordan stikker fliser til tre
Slik kjøper du en vindturbin til hjemmebruk
Slik fjerner du badekar
Typer HardiePlank Siding
Hvordan bygge en enkel vindusplass
Hvorfor er designprosessen viktig?
Slik legger du laminatgulv
Slik installerer du Vinyl Siding på huset ditt
Hvordan kutte pleksiglassplater til størrelse
Måter å isolere et loft
Hvordan lage et takstativ
Slik fjerner du vinylfliser fra tregulv