Slik legger du til blåst isolasjon

Slik legger du til blåst isolasjon 

1.

Mål dybden av den nåværende isolasjonen, ved hjelp av et målebånd. Du må også kjenne kvadratfotene slik at du kan få den riktige mengden isolasjon. Hvis du trekker den nåværende isolasjonsdybden fra 49, vil du fortelle hvor mye isolasjon du vil legge til (fra tykkelse) og produktet vil vise hvordan

2.

Plasser målepinner på flere steder gjennom plassen, tap eller hev dem til gulvbjelker.

3.

Åpne og dumpe en pose isolasjon i blåsemaskinens traktor. Det er best å ha en partner til å jobbe med hvem som kan fortsette å mate materiale inn i maskinen når du blåser materiale inn i rommet.

4.

Slå på maskinen og begynn å blåse isolasjon i rommet, ved hjelp av en frem og tilbake feiende bevegelse med slangen. Blås inn i de ytre områdene av rommet og arbeid tilbake mot utgangen for å unngå å gå på materialet.

Tips og advarsler

 • Bruk alltid fulle poser med isolasjon. Blåst isolasjon vil vanligvis avgjøre litt (cellulose mer enn glassfiber), så det er en god ide å bruke mer enn du tror du trenger.
 • Bruk verneutstyr, for eksempel en hoppedrakt og respirator eller maske. Isolasjonsfibre kan irritere lungene og huden.
 • Vær forsiktig når du legger i beholderen. Maskinen tømmer isolasjonen for å bryte den fra hverandre og bør behandles med samme respekt som du kan gi en tømmermester.
 • Mange boliger mangler den anbefalte mengden isolasjon på loftet. Dette skyldes at industristandarder har blitt reist. Vanligvis bør et hjem ha loftsisolasjon som når en verdi på R 49, eller ca. 18 tommer isolasjon. Å legge til blåst isolasjon er en rimelig enkel måte å øke husets energieffektivitet på. Siden de fleste boligforbedringsvirksomhetene lager leieblåsemaskiner og selger det nødvendige materialet, kan de fleste villaeiere selv gjennomføre prosjektet.

  Andre artikkelen

  Tips for å legge til en klesvask i hjemmet ditt
  Hvordan bygge en handikapdusj
  Slik installerer du en marmor counter i kjøkkenet
  Slik installerer du en tørketrommelventil
  Baderomsutstødningskrav
  Slik installerer du # 30 Roofing Paper
  Hvordan lage en dørknap
  Hvordan lage en svalehale felles
  Slik fjerner du gammel maskinvare
  Hvordan Prime Over Wallpaper Lim
  Slik installerer du Vinyl Baseboard Trim
  Slik installerer du Bath Tub Surrounds
  Trex fordeler og ulemper
  Slik installerer du jernskinner på utsiden av sementstrinn
  Hvordan å glasere hvite kjøkkenskap
  Slik installerer du en ekstern inngangsdør
  Hvordan å varme gulvet
  Snekker Måleverktøy
  Hvordan bygge et komposterings toalett
  Slik installerer du en toalettflensspacer