Slik installerer Backsplash Kitchen Wall Tile

Slik installerer Backsplash Kitchen Wall Tile 

1.

Løsne alle installasjoner og armaturer fra veggen, inkludert uttak og bryterdeksler. Hvis du har spikerhull, bukser eller skilter i veggen, fyll de små områdene med fyllstoff. La alt reparasjonsarbeid tørke helt før du fortsetter med installasjonen.

2.

Sett inn et stykke 80-grit sandpapir rundt en sandblokk. Sand hele backsplash veggen, roughing opp overflaten. Dette vil bringe noen reparasjonsarbeid i spyling med resten av overflaten, og vil også gjøre den gamle malingen mer aksepterende av flislim.

3.

Mål til det horisontale senteret av backsplash område med målebånd. Tegn en vertikal linje fra dette punktet for å lage en retningslinje som skal følges under installasjonen.

4. Legg ut fliser i ønsket mønster på gulvet eller benken ved siden av bakplaten . Dette vil bidra til å sikre at du har ønsket mønster og vil gjøre det enklere å installere fliser i riktig rekkefølge.

5. Bland pile mastikk og vann i en bøtte etter følgende Mastic's produktinstruksjoner. Noen lim kan også kreve andre tilsetningsstoffer, så følg alle instruksjonene nøye.

6.

Spre mastikken over bunnen av ryggplaten Masonens trowel i liten vinkel for å oppnå et jevnt lag av mastikk. Dekket bare et område som er stort nok til å støtte åtte fliser; ellers kan mastikken tørke før du har mulighet til å legge fliser i hele området.

7.

Sett flisene i nederste rad først, og start med midtveiledningen. La et lite gap (1/8 tommer til 1/4 tommer) mellom den nederste raden av fliser og toppen av telleren for senere tetting. Trykk alle fliser fast på plass.

8.

Klipp fliser som passer under et skap eller mot kanten av ryggplaten. Mål den fulle flisen og stedet den skal passe, og kutt den med en fliser.

9. Fortsett å installere fliser, og legg til mer mastikk etter behov. Hvis mastikken tørker for fort, skraver du av det gamle laget og påfør et helt nytt lag med lim med flatekantet på trowel. Tillat at alle fliser limer tørke over natten før fuging.

10.

Bland uandret fuger og vann i en bøtte per produktinstruksjon. Sprer fugemasse over overflaten med en gummiproff. Flytt diagonalt over flisene for å pakke inn fugemidlet fast i leddene.

11.

Tørk fliserne rent av overflødig mørtel med en fuktig svamp. Etter 30 til 45 minutter, buff fliserne med en ren, tørr klut for å fjerne eventuell uklarhet fra fugemasse.

12. Legg på en tynn perle silikon caulk i området mellom bunnfliser og benkeplaten. Du kan også trenge å sitte rundt skap eller andre armaturer, hvor fugemasse ikke passer.

13.

Sett på alle armaturer igjen når fugemasse og kork tørker i minst 24 timer.

/ p>

Tips og advarsler

 • Kontakt din fliser leverandør eller mastisk produsent for anbefalinger om størrelsen på trowel å bruke for ditt bestemte produkt.
 • Hvis flisearkene dine er mer enn 1/8 tommer brede, bruk slipet fugemasse i stedet for usandret. Dette vil gi bedre tetning i større områder.
 • Kjøkkendesign fokuserer ofte på ett sentralt aspekt av rommet. En måte å forme og kontrollere utformingen og utseendet til kjøkkenet ditt, er å velge og installere en ny flisbelegg. Det store utvalget av farger og design i flisene gjør installatøren i stand til å tilpasse mønsteret og utseendet, og etablere en virkelig unik estetikk for rommet.

  Andre artikkelen

  Slik pakker du Vinduet Trim
  Hvordan lage utendørs skritt
  Hvordan estimere et byggeprosjekt
  Stucco Hjem stiler
  Tradisjonell peis surrounds
  Gjør det selv kjelleregulv
  Verktøy for kutting av gips
  Hvordan reformerer du kabinetter?
  Hvordan lage en keramisk dusjkabinett
  Typer stoffer brukt til blåst isolasjon
  House Cladding Ideas
  Betong og hjemme reparasjon
  Fordeler og ulemper ved kunstgress
  Hvordan lage en vindmølle til krafthus
  Cute Kids Bedroom Ideas
  Baderomsdynamiske farger
  Epoxy Resin Safety
  Slik installerer du Hex Tile
  Slik fjerner du asbestark
  Fordeler med Cultured Marble countertops