Katedral takbelysning alternativer

Katedral takbelysning alternativer  Et katedraltak tar taket mellom taket og taket. Taket følger arkitektens strøm av taket, toppet hvor taket topper. Katedraltak legger ekstra høyde til et rom, noe som gir en følelse av romslighet som standard åtte foters tak ikke kan skildre. De legger også ekstra dekorativt plass. Innenfor denne ekstraplassen må du velge riktig type belysning som vil monteres på taket trygt og belyser rommet til en tilfredsstillende intensitet.

Sporbelysning

Ifølge HGTV Pros nettsted er sporbelysning Det anbefalte og foretrukne belysningsalternativet for katedralloft. Sporbelysning fremhever den arkitektoniske detaljen av katedraltaket, samtidig som det gir nok lys til å belyse et helt rom. Service Magic sier at den vanligste typen sporingsbelysning er for tiden tre ledersystemer som monteres på taket og gir tre separate hengende lys, noe som gjør dem praktiske å installere på skråt katedraltak. Lågspenningsalternativer er tilgjengelig for mykere, mer energieffektiv belysning.

Lysset vifte

Takvifter suspendert fra lange ledninger tilsynelatende ta tak i høyden av katedralen taket i et hakk eller to, ifølge YourNewHouse.com. Fans skape estetisk verdi og en hjemmekoselig atmosfære samtidig som du tillater avkjøle romets temperatur ved å sirkulere luften i varmt vær. Enda viktigere, du kan slå viftebladene i motsatt retning under kaldt vær for å returnere varmen til bakken. Fordi varmen stiger, kan katedraltakene føre til at et rom blir kaldt. Lyse takvifter bidrar til å regulere lufttemperaturen mens du også belyser rommet.

Naturlig belysning

Med høyere tak kommer høyere vegger. Fyll denne ekstra blotte veggplassen visuelt og objektivt ved å legge til vinduer. Vinduer av forskjellige former og størrelser skaper stil og ødelegger veggplass som ellers ville se ubehagelig og tom, ifølge YourNewHouse.com. Stablede vinduer eller vanlige vinduer toppet med transoms er visuelt tiltalende alternativer som sammenfaller godt med katedraltak. Også legg til naturlig lys ved å inkludere takvinduer inn i taket. Ifølge House-Energy.com er montering av takvindu på et katedralloft ideelt fordi takvinduet er montert direkte på taket, og taket trenger bare et enkelt hull installert.

Andre artikkelen

Slik legger du til et bidet til et standard toalett
Hvordan å si om et tau er nylon
Slik installerer du Vinyl Tile Over Kryssfiner
Slik legger du til blåst isolasjon
Stucco Hjem stiler
Slik installerer du hvit og fargestrimmer
Ideer til en utvendig inngang på et Ranch Style House
Hvordan Grout Slate Backsplash
Typer av takfelt
Hvordan male over gamle paneler
DIY: Porch Ceiling
Hvordan bygge melamin hyller
Slik fjerner du lim på Formica
Slik installerer du en inntrekkbar skjerm
Hvordan kutte en Stucco-vegg
Kran og vask Installasjonsverktøy
Typer stoffer brukt til blåst isolasjon
DIY Shower Liner Installasjon
Slik bruker du en ringtestindikator
Instruksjoner for å bygge en Pergola