Hvordan tørke Cherry Lumber

Hvordan tørke Cherry Lumber 

1.

Plasser fem cinder-blokker jevnt fordelt på et bestemt område for at kirsebærtømmeret skal tørke inn. Mål avstanden ved hjelp av målebåndet. Sinderblokkene bør ikke plasseres mer enn fire meter fra hverandre. Hold tømmeret i et område som ikke har fuktighet på over 20 prosent. Cinder-blokkene vil holde tømmeret fra å bli vått på bakken. Hold tørketrommet fritt for vegetasjon.

Stack ett stykke kirsebærtømmer over de fem cinderblokkene hvis planken er 16 fot lang, den lengste standardstørrelsen. Bruk færre barneblokker for kortere treverk. Plasser fem treavstandsstykker, også kalt klistremerker, på toppen av kirsebærstamplanken. Juster treavstandsstykkene med knekkeblokkene for å holde støtten jevnt i hele stablingsprosessen.

3.

Stakk kirsebærtømmeret kontinuerlig til omtrent åtte meter høyt ved hjelp av treavstandsstykkene i mellom hver plank. Avstandsstykkene holder en åpning mellom hver plank som tillater luftcirkulasjon. Den sirkulerende luften gjør at treet tørker i et raskere tempo.

4. Legg fem avstandsstykker på toppen av den siste tømmerplanken. Dekk toppplanken med aluminiumplater for å hindre at tømmeret blir våt eller brenner i solen.

5. Legg penneblokker på toppen av aluminiumstaket. Dette vil holde press på treet slik at det ikke kryper, og det vil holde aluminiumstaket fra å blåse av stabelen.

Tips og advarsler

 • Stakk flere hauger av kirsebærtømmer to meter fra hverandre for å muliggjøre bedre luftcirkulasjon.
 • Hold det stablet tømmer tre meter unna hindringer og vegetasjon.
 • Løft plankene med hjelp av en partner for å forhindre skade avhengig av størrelsen på tømmerplankene.
 • Før kirsebærtømmer kan kuttes i stykker og brukes til bygging, må tømmeret tørkes. Fuktig tømmer en gang tørket vil krympe opp til 35 prosent fra sin opprinnelige størrelse. Den beste metoden for tørking av tømmer, også kalt krydder, er å lufttørke den i store stabler. Prosessen i seg selv er enkel, men det er tidkrevende. For store treplanker anbefales det at to personer jobber med stablingsprosessen for å redusere mengden løftebelastning på kroppen.

  Andre artikkelen

  Hvordan å endre kabinett hengsler
  DIY Betongpolering
  Forskjellen mellom laminat og tre
  Installasjon av keramiske fliser
  Mobile Home Deck Ideas
  Funksjoner av en låseskive
  Hvordan bygge en Home Kickboxing Ring ut av tre
  Slik installerer du laminatark over eksisterende benkeplate
  Utskiftningsalternativer for benkeplater
  Kobler to støpehuller
  Metal Crafting Tools
  Slik Tile Formica benkeplater
  DIY Dusjdør
  Hvordan Trim en Backsplash
  Hvordan kutte glassfliser med en våt sag
  Hvordan behandle Bare Wood
  Slik fjerner du keramisk flislegging fra et sementgulv
  Hvordan beregne trappvinkler
  Slik installerer du grenseverdier
  Gjør det-selv-innebygde skap