Hvordan Bytte Kjøkken Skap Til Skuffer

Hvordan Bytte Kjøkken Skap Til Skuffer 

1.

Fjern kabinettdøren. Finn midtstikkene, eller inne i 'vegger' på skapet. Det vil være en på begge sider av åpningen. Mål avstanden fra jambene til innsiden av ansiktsrammeåpningen. Det skal være ca 1 1/2 tommer.

Måling fra innsiden av kabinettens ansiktsrammeåpning, skru kryssfinerene av en gang om gangen til høyre og venstre jamb senteret på 3, 9, 15 og 21 tommer fra bunnen av ansiktsrammen åpningen løper horisontalt til baksiden. Skru en på så skru en annen på toppen av den som bringer skinnene flush til innsiden av skapets ansiktsrammeåpning; disse er skuffens sidefester.

3.

Åpne skufflederpakken og skille løpene. Plukk ut de som sier DL. Senter og skru dem på spolen med forsiden av alle fire skuffer på venstre side. Skru dem merket DR til den andre siden av skuffen. Bruk skruene som kommer i pakken.

Senter og skru på løpene merket CL (venstre) og CR (høyre) til kryssfinerskuddene du nettopp har installert, skyll dem med innsiden av skapets ansiktsramme.

5.

Senter og skru eiketømmer skuffens front til skuffen fra innsiden av skuffen. Du bør ha like mellomrom hele veien rundt skuffens front. Juster baksiden av skuffens løper med kabinettens løper. Når lagrene passer inn i sporene på skinner og skuffer, skyv skuffen inn i skapet. Gjør alle fire skuffer.

Tips og advarsler

 • Hold noen 1/4 tommers kryssfiner shims hendig hvis rammemåleren er av . Shim med 1/4 tommers om nødvendig for å bringe sidestyrene i spyle med ansiktsrammen.
 • Sand og flekk skuffene og skufffronter før du installerer, eller før kanten på skuffens front for å passe til eksisterende skapdesign.
 • Bruk alltid vernebriller når du arbeider med elektroverktøy.
 • Noen kabinettdesignere unnlater å skaffe nok skuffer, eller det er ikke nok plass til skuffer. Du kan imidlertid bytte et pantry eller bunnskap i skuffer ved å legge til komplette sideleddskuffer. Disse guidene festes til sidene på kabinettet , flush med døråpningen på ansiktsrammen. Bygg opp sidene av kabinettene med skur og legg styrene på skinner og skuffer. Du kan sette fire skuffer i en middels skapåpning som måler omtrent 12 x 24 tommer.

  Andre artikkelen

  Slik Remodel Kjøkken benkeplater
  DIY: Råd om å legge linoleum
  The History of Cavity Wall Insulation
  Slik installerer du en sunken Vessel Sink
  Slik bruker du en butikk Vac for støvinnsamling
  Definer Brick Finer
  Slik forsegler du en polert porselensteinflate
  Hvordan kutte et bad Betonggulv
  Slik reface gamle kjøkkenskap
  Utendørs Siding Farger
  Hvordan montere en Spice Rack på en vegg
  Maskinutklippsverktøy
  Hvordan kutte kjøkken tellere
  Tile Countertop Options
  Wrap Around Porch Ideas
  Typer av skruer og deres bruksområder
  Room Remodeling Ideas
  Energibesparende tips til villaeiere
  Slik bestemmer du ventilens fjærhøyde
  DIY Isolerende et loft