Typer av kjellerkonstruksjon

Typer av kjellerkonstruksjon  Det er mange måter å designe og bygge en kjeller på. Kjellere kan bygges av betong eller tre i flere forskjellige konfigurasjoner. Hvis du er interessert i å bygge en kjeller, er det en god idé å lære de ulike typene kjellerdesign å bestemme som vil fungere best for prosjektet ditt.

Hullet betongkjølere

Hellerte betongkjølere er den mest populære formen av kjellerkonstruksjon. Denne metoden innebærer først å bygge et skjema på byggeplassen og deretter hente våtbetong inn i skjemaet. De viktigste fordelene ved denne typen kjeller er holdbarhet, motstand mot vær og sikkerhet fra brannfarer. Betongblokkkvaliteten er ikke skreddersydd, men er i ferd med å bli forberedt og deretter tatt til byggeplassen og installert. Vanligvis er det nødvendig med store kraner for å plassere platene på de riktige stedene. Betongplater helles og herdes under kontrollerte forhold, noe som betyr at den kan være sterkere og mer holdbar enn helles betongkjølere. Men siden kjelleren skal være laget av en serie sammenhengende plater, må mellomromene mellom betongstykker behandles ordentlig. Også, ettersom tung maskin er nødvendig, må du kanskje ansette en tredjepart for å flytte platene.

Flytende kjellere

Flytende kjellere er nyttige i miljøer med jord som sannsynligvis vil skifte. I stedet for å være direkte forbundet med gulvet, er disse kjellene forbundet med gulvleddene i huset over dem. Derfor, hvis kjellerens gulvskifte, vil veggene være upåvirket. Dette kan øke levetiden til et hus.

Trefundamenter

Trefunn er laget av behandlet tømmer. Fordeler med å bygge en kjellerfundament ut av ved inkluderer det faktum at det ikke er nødvendig å ansette en entreprenør for å hente betongen, konstruksjon er mulig uavhengig av vær, grunnlaget er mindre sannsynlig å sprekke, og treet er lettere å isolere og fullføre.

Betongblokkkjerninger < / h2> Kjellere kan også bygges av betongblokker, også kalt knivblokker. Disse kjellene er bygd ved å stable prefabrikkede betongstein i stedet for å hellde betong. Denne konstruksjonen krever ingen forskaling og er like sterk og holdbar som andre typer betong kjellere .

Andre artikkelen

Slik løser du tunge fliser på vegger
Gipsvegg Reparasjonsverktøy
Innrammet Vs. Frameless Dusj Dører
Slik fjerner du shrinkwrap
Tips om å gå grønn på skolen
Slik legger du Parkett Self-Stick Vinyl Fliser
Hvordan bygge et hus i Texas
Slik installerer du Hexagon Tile
Hvordan Finne Omaha tregulv
Taktekking Verktøy
Online kjøkkendesignverktøy
Hva er mursteinfinérkonstruksjon?
Slik monterer du Cedar Shingles
Typer av skruer og deres bruksområder
Slik lagrer du Bellawood Retur
Hvordan å varme gulvet
Moderne Backsplash Ideas
Installere en vedovn
Verktøy som kreves for flislegging
Vinyl Siding Design Ideas