Slik installerer du Click Flooring

Slik installerer du Click Flooring 

1.

Trekk av gulvkanten rundt i rommet med hammeren og stolpen. Hvis du skal bruke trimmen, må du ikke bryte trimmen når du fjerner den. Legg den til side.

2.

Dekk hele gulvet i skumunderlag, rull det ut i kurs fra den ene siden av rommet til den andre. Tape radene sammen på sidene med gulvtejp. Klipp hver rad for å passe med barberkniven.

3.

Legg begynnelsen av gulvplanker med en vegg og klikk dem sammen fra ende til slutt. Legg dem slik at sporene på brettene vender mot veggen. Legg en halv tomme mellom plankene og veggen for å tillate gulvutvidelse Klipp den endelige gulvplaten i tråden etter behov, på gruvesag.

4.

Sett de neste kursene til gulvbrett sammen med den første, og klikk dem sammen på kantene . Pass på at endene på brettene ikke kommer opp fra kurs til kurs (styrene kommer i flere størrelser for å gi et valg). Fortsett til hele gulvet er dekket.

Kutt det siste kurset av brettene i lengderetningen på en bordsag for å passe langs endevegget, og la en halv tomme plass der.

6.

Sett på nytt den eksisterende eller nye gulvkanten, ved hjelp av hammeren og trimspikene, for å dekke hullene og holde ned kantene på gulvet. Ikke heng noen negler gjennom gulvene, men bare gjennom veggene.

Tips og advarsler

 • Bruk beskyttelsesbriller når du klipper klikkgulvet.
 • 'Click' 'gulvbelegg refererer til et limløst' flytende 'gulvsystem hvor brettene enkelt klikker sammen i ender og sider, selvfølgelig, til du har dekket hele gulvet. De er ikke festet til huset i noen måte, men er bare festet av gulvkanten rundt kantene. De 'handler om den enkleste typen gulv å legge, og de kan gå over et solid, ikke-teppebelagt gulv.

  Andre artikkelen

  Typer av roterende trefasetransformatorer
  Slik fjerner du maskinvare
  Ulempene med fargede betong som gulv
  Billige boligalternativer
  Hvordan trimme hjørneblokker
  Hvordan å endre kabinett hengsler
  Slik installerer du marmor
  Hvordan bygge et hus ut av resirkulerte materialer
  DIY Trim Work
  Slik fjerner du klistrede gulvfliser
  Hvordan konvertere en dresser til et bad forfengelighet
  DIY glassfiber dusj
  VVS inspeksjon sjekkliste
  Byg ditt eget vinerom
  Gipsplanketyper
  Utvendig Hjem Renoveringsideer
  Hvordan lage undergulv i metallboliger
  Typer av skruer og deres bruksområder
  DIY Betongrør
  DIY Patio trinn