Kranhåndtak Typer

Kranhåndtak Typer  Folk tenker ikke mye på kranerhåndtakene, og når de gjør det, er fokus generelt på form over funksjon. Ikke alle kraner er gjort det samme. Noen er imidlertid mer utsatt for problemer som lekkasje, mens andre bedre kontroll temperatur og vannstrøm. Utformingen av kranen håndtaket avhenger av hvilken type kran du velger.

Ball

Mange kjøkkenvasker bruker ballstilte kraner. Du kan identifisere en kranett med sitt håndtak og kuleformet hette over tutens base. Denne kranen stilen bruker mange deler og er ofte mer utsatt for å lekke enn andre kranestiler.

Disc

Skivearmaturer med håndtakene er en mer Den nye utviklingen i kranhåndtaksteknologi. Skivearmaturene består av et håndtak som er festet til en sylindrisk base. Denne kranen-stilen tjener sitt navn fra de indre keramiske plater som glir over hverandre for å kontrollere vannstrøm og temperatur.

Komprimering

Tradisjonelle kraner, med separate håndtak for varmt og kaldt vann, er kjent som kompresjonskraner. Vanligvis går håndtakene i en retning for å starte strømmen og den andre retningen for å stenge vannstrømmen. Det er vanlig i USA å installere varmtvannshåndtaket til venstre og kaldvannhåndtaket til høyre. Kompressionshåndtakskraner komprimerer en gummivaskere for å blokkere eventuelle små mengder vann fra å strømme og forårsaker drypp.

Patron

Patronhåndtakene ser ut som de andre kranhåndtakene. Patronkraner kan ha enten en- eller tohåndsdesign. Flytt enkelthåndterte patronkraner enten opp eller ned for å regulere strømmen mens venstre og høyre bevegelse styrer temperaturen.

Tohånds patronkraner ligner kompresjonskraner, men bruk ikke komprimering av gummivaskere for å stoppe vannstrømmen. Du kan føle forskjellen når du setter håndtakene for å skru av vannstrømmen.

Andre artikkelen

DIY Floor Tile Removal
Hvordan lage en loft konvertering
Trinn for trinn Instruksjoner for tre gulvmontering på konkratplater
Stiler av Vinyl Siding for Sheds
Hvordan å forny keramiske fliser
Slik striper du en teppe til flisinstallasjon
Slik legger du store fliser
Slik gjenoppretter du kjøkkenbordsplater
Hvordan legge baderom Keramiske fliser på veggen
Bakgrunns fjerning ideer
Jetted Tub Installere spesifikasjoner
Slik installerer glassfibertak
Slik installerer du Metal Studs
DIY: Takfliser
Slik fjerner du selvklebende flis
Slik bruker du Stucco til en vegg
Hvordan bygge et tregulv
Ideer til en utvendig inngang på et Ranch Style House
Slik fyller du Cavity Wall Insulation
Slik sammenligner du kompostat toaletter