Hvordan lage en keramisk dusjkabinett

Hvordan lage en keramisk dusjkabinett 

1.

Mål og merk midten av bredden på en dusjmur ved hjelp av et målebånd og blyant. Bruk ditt nivå og blyant for å lage en vertikal linje oppover veggen på bunnen, bunnen til toppen.

2.

Dekk nederste halvdel av veggen med flislim, spre det på med en hakkede trowel. Den vertikale linjen skal være synlig gjennom limet.

3.

Sett den nederste raden av fliser på plass langs veggen. Start på midtlinjen og bygg utover mot veggene, og trykk på flisene i limet. Avstandsflikene på kantene på flisene vil skape mellomrom mellom flisene og gulvet, og plassere flisene fra hverandre.

4. Legg hele bunnlinjen . Klipp flisene slik at de passer i enden på en flis sag.

5.

Trykk neste rad fliser til veggen over første rad. Start på midten og bygg ut til sidene.

6.

Gjenta og fortsett, hengende fliser av hver rad som starter ved mellomlinjen og bygge opp veggen rad for rad . Bruk flisesagen til å kutte flisene rundt dusjinnretningene dine, etter behov. Gjør hele veggen og stallens andre vegger. La limet settes over natten.

7.

Sprer fugemasse over flisene, føy hver vegg fra toppen ned med fugemasse. Bruk kanten av gummitråden til å skrape fugemasse over overflaten og tvinge den inn i linjene. Føy alle linjene unntatt hjørneforbindelsene langs gulvet og i de vertikale hjørner hvor veggene møter hverandre. Bruk en fuktet svamp til å tørke opp gjenværende fugemasse. La fugemasse settes i to dager.

8.

Legg de områdene du forlot ugrovete før, langs gulvet og i hjørnene mellom veggene. La caulk sette opp for en dag før du bruker dusjen.

Keramisk flis gir dusjkabinett med en solid, lett å rengjøre overflate som hindrer vann fra å sive inn i veggens struktur. Keramikk kommer i alle slags farger og stiler. En stor fordel er at du kan få det i en 'selvavstand' -konfigurasjon, som har flik på sidene av flisene som holder dem ut fra hverandre for å gi en konsistent plass uten å måtte bruke avstandsstykker. Start med et firma , solid vegg, fortrinnsvis av sementbrett.

Andre artikkelen

Den billigste måten å bygge din egen hjemme ramme
Hvordan å fullføre kjeller gulv
DIY Tub Refinishing
Taklampe Installasjonsveiledning
Hvordan finne en Louisiana Mason
Hvordan bygge et nytt skap
DIY tre tak
Hvordan estimere et byggeprosjekt
Hvordan gjenopplive en epoxygulv
Slik bruker du en ringtestindikator
Betong ADA Ramp Spesifikasjoner
Slik søker du Stucco Over Wood
Slik installerer du Spin-On-krage for HVAC-kanaler
Hvordan å ramme en vegg med en dør jamb
Hvordan lage en hjemmestang ut av tre
Felles badfarger
Hvordan bygge et hus billig i Maine
Hvordan lage Shiplap Siding
Hjemmeinnramming Metoder
Hva er Tyvek Paper?