Hvordan henge en pre-Hung Front Door med sidestykker

Hvordan henge en pre-Hung Front Door med sidestykker 

1.

Kontroller at åpningen er firkantet ved å måle diagonalt over åpningen fra bunnen til venstre til øverste høyre hjørner og deretter fra øverste venstre til nederste høyre hjørner. De to diagonale dimensjonene må være innenfor ... - tomme. Juster åpningen etter behov.

2.

Bekreft at gulv på veggåpningen er nivå ved å plassere et byggverknivå midt i åpningen. Skyv treskjær under nivået på den lave siden for å justere nivået, om nødvendig, til boblen er sentrert. Bruk også dekkskruer for å forsikre deg om at undergulvmaterialet er festet godt til bjelkene over hele åpningen.

3.

Fjern døren fra jambsenheten ved å fjerne hengseltappene og sett døren til side.

4.

Sett inn dørrammenheten i den grove åpningen. Skift rammen i veggåpningen for å utjevne plassen mellom veggrammen og døren på begge sider av åpningen, og juster dørrammens ansikt med tilstøtende veggoverflate.

5. < / p>

Hold dørkarmen plumb og fyll mellomrommet mellom veggrammen, øverste hengselhøyde og siden av rammen med et tilstrekkelig antall skudd til å passe tett. Kontroller at rammen forblir plumb og justert, og fest deretter rammen med 10d finish negler drevet horisontalt gjennom jamb og shim stack, inn i trimmer stud. Gjenta skinnprosedyren på motsatt side av dørkarmen.

6.

Gjenta trinn 5 i nedre hengselsted på begge sider av dørkarmen. Kontroller at døren forblir plumb og square til den tilstøtende veggen. Bruk en rammekant for å verifisere hjørnene til rammens døråpning og sidelysrammer forblir firkantede.

7.

Gjenta trinn 5 på midtpunktet for hengsel, samt 3 - til 4-tommer fra topp- og bunnhjørnene, på hver side av rammekonstruksjonen.

8.

Monter døren i åpningen, erstatt alle hengseltappene, og i nærheten av å verifisere et konsekvent mellomrom mellom dørkanten og åpningen øverst og begge sider.

9.

Åpne døren og sett inn skur, etter behov, for å fylle mellomrom mellom topplysstrålen og toppen av dørkarmen til shims er tette mot jamb uten å skyve den ned. Lukk døren for å sikre at døråpningen øverst på jamben er jevn og konsistent mellom 1 / 8- til 3/16-tommers bred over toppen av døren, så fest rammen og shims med to 10d finish negler gjennom jamb og shim stack, inn i header strålen.

10.

p> Gjenta posisjonering shim stabler, fordelt på 12-tommers fra hverandre og 3- til 4-tommers f rom hvert øverste hjørne for å sikre toppen av rammen til topplysstrålen.

11.

Monter dørskruene som leveres av produsenten s i hvert skruehull i karmen. Sikre sidelysrammene til gulvet med 10 d ferdigspiker.

12. Bruk en verktøykniv eller liten håndsag til å kutte alle de fremspringende stakkene, rundt rammens omkrets montering, flush med veggen innramming eller jamb ansikt.

Tips og advarsler

 • Sett alltid wood shims ved å skifte dem fra utsiden og interiøret for å motveie kiler og hold kappoverflaten flatt og vinkelrett på rammen, og forhindrer vridning eller forvrengning av kammeret.
 • Det anbefales at hjelp fra en hjelper er påkrevd før du starter dette prosjektet fordi utvendig dør og sidelys montering er ekstremt tung og vanskelig å manøvrere.
 • Vær sikker på å inkludere alle produsentens spesifikasjoner i håndtering og installasjon av dørmonteringen for å møte spesifikke krav og beskytte produktgarantien.
 • Installere en ny sidelyset inngangsdør kan forvandle et mørkt eller kjedelig oppføringsområde til en attraktiv og innbydende introduksjon til hjemmet ditt. Vanligvis tilgjengelig i bredder fra 4- til 12-fots, med et nesten uendelig utvalg av dørstiler og glassutstyr. En ekstra fordel er at den betydelige rammen som kreves gjør installasjonen mindre komplisert enn mindre, mindre estetisk tiltalende inngangsdører.

  Andre artikkelen

  Wood Mantel Styles
  Hvordan lager jeg et Garasje Gulv med Sakrete?
  DIY Isolerende et loft
  Hvordan Grind Betong benkeplater
  Hvordan lage en hjemmestang ut av tre
  Hvordan lage en ytterdøråpning
  Hvilken målerør er nødvendig for 20 ampere?
  Slik fliser en kjøkkenbord med en vask
  Instruksjoner for å legge laminatgulv
  Slik installerer du flis på en 45-graders vinkel
  Rimelig Baderom Renovering Ideer
  Hvordan male en epoxy gulv
  Baderom Vanity Cabinet Installasjonsinstruksjoner
  Takalternativer for kjelleren
  Hvordan fjerne Vinyl Floor Squares
  Hvordan finne fuktighetsinnholdet i tre
  Slik installerer glassfibertak
  Hvilken retning skal jeg legge et laminatgulv?
  Hvordan sette opp en stige
  Billige boligalternativer