Gulvflis Installasjonstips

Gulvflis Installasjonstips  Selv om de kan virke delikate og knuste, kan keramiske fliser tåle en stor mengde kompresjon. Av denne grunn brukes disse fliser ofte i gulv for å skape dekorative design. Profesjonelle og gjør-det-selv-selv kan installere disse fliser, men arbeidet må gjøres nøye for å sikre en holdbar overflate. Følgende tips og teknikker for valg og forberedelse kan gjøre jobben enklere.

Tile Selection

Profesjonell byggmester Tim Carter beskriver rekke keramiske fliser tilgjengelig som 'mind-numbing'. Å velge riktig flis til jobben din kan bety forskjellen mellom pålitelighet og fiasko. Fliser er klassifisert av deres bruddstyrke, hardhet, motstand, vannfasthet og en rekke andre faktorer. Ta deg tid til å gjennomgå alternativene dine og avgjøre hva som trengs for ditt spesifikke prosjekt. Hvis flisegulvet ditt vil være i et kjøkken hvor utslipp er sannsynlig, kan du lenke seg mot en kjemisk og vannbestandig type; Hvis du legger fliser i et område med høy trafikk, kan det være bedre å gå med en hard, slagfast motstand.

Ikke vær redd for å konsultere eksperter på fliser og gulvbutikker i hilsen til hvilken type fliser du vil bruke. Husk at ikke alle typer fliser kommer i alle farger, det kan hende du må kompromittere design for kvalitet.

Overflatebehandling

Det amerikanske National Standards Institute anbefaler at flisene bare skal installeres på overflater som er 'lyd, rent og dimensjonalt stabilt.' For å oppnå disse målene, må overflaten som flisene holder fast, være forsvarlig forberedt.

Profesjonelle byggere gjennomfører generelt inspeksjoner for å sikre at overflaten møtes Bare installer fliser på et gulv som er helt stabilt, for eksempel tett vinyl, hardtre eller betong. Lette gulv som myke vinylfliser kan skifte, utvide og krympe avhengig av vær, disse endringene kan enkelt forårsake sprekker i keramiske fliser. Det kan hende du må bytte undergulvet før innsatsen høye flisene dine.

Sørg for at gulvet er på nivå for å forhindre at fliser setter ut og forårsaker potensielle truende farer. Rengjør undergulvet grundig for å fjerne gammelt lim fra en tidligere gulv, støv, smuss eller andre forurensninger. Disse materialene kan endre nivået som flisene sitter på undergulvet, og kan ødelegge måten limet festes til gulvet.

Test dine fliser

Før du begynner å installere, gjør en øvelse løp med tørr, Un-vedlagte fliser for å teste layoutdesign. Ikke la designen gå opp til flaks, du kan ende opp med ujevne biter mot veggene dine eller i sentrum av rommet ditt.

Legg brikkene ut i ditt planlagte mønster. Hvis en helhet flis vil ikke passe mellom forrige fliser og veggen, prøv å forlate like mellomrom mellom veggen og flisene, slik at du senere kan kutte fliser for å fylle disse hullene. Ta en god titt på mønsteret for å sikre at det er det du virkelig har vil; På denne måten blir du ikke skuffet når gulvet er ferdig.

Andre artikkelen

Garage og rom tilleggs ideer
Hvordan bygge en hemmelig bokhylledør
Slik Tile En Stå opp Dusj
Slik fyller du Cavity Wall Insulation
DIY Slate Tile
Hvordan sette opp en stige
Keramisk flis mot Vinyl Gulv
Instruksjoner for hvordan du installerer en innerdørsenhet
Deler av en trappelegging
Hvordan behandle Bare Wood
Hvordan bygge en enkel vindusplass
Cool Closet Ideas
Dulux Maleri Tips
Hvordan lage en svalehale felles
Hvordan kutte murstein til peis
Slik Reparer Dusjfliser Grout
Slik installerer du en granittplattform
Små baderomsbelysning ideer
Hvordan bygge en flat takhytte
Brick Vs. Siding Cost