DIY Isolert Loft

DIY Isolert Loft 

1. Bruk dine beskyttende klær - inkludert støvmaske og briller - og verktøybelt, ordne de nødvendige verktøyene og materialene på en organisert måte bort fra de skrå veggene på loftet.

2.

Fjern en batt og mål om nødvendig for eventuelle åpninger som må kuttes ut av den. Hvis du isolerer 'veggene' og det er elektriske uttak hvor du skal plassere isolasjonen, måle avstanden fra gulvet til bunnen av utløpsåpningen, måle fra bunnen av åpningen til toppen av åpningen . Skriv alltid målingene dine ned. Mål utløpsåpningen fra høyre til venstre. Mål de samme avstandene på isolasjonsbatten og merk dem med blyanten din. Klipp ut det resulterende rektangelet med verktøykniven din. Bruk denne samme metoden for lysarmaturer og dør- og vindusåpninger.

3.

Start i det nederste venstre hjørnet av loftet, legg en batt løst mellom de to takkroppene, Papirsiden ut, sørg for at isolasjonen når gulvet. Stram kantene av papiret til trærne. Hvis du bare isolerer gulvet, plasserer du batten mellom to bjelker, som starter ved den fjerne enden, og stifter seg til bjelkene.

4. Legg en annen batt over den første , ved hjelp av trinnladderen hvis nødvendig. Pass på at isolasjonen berører batten under den. Stift som før. Hvis det er et stort gap mellom isolasjonskanten og takets innvendige topp, måler du avstanden til innen 1 av toppen, slik at tommelen gir riktig ventilasjon. Bruk en ny batt, papirside opp, måler den samme avstanden fra isolasjonskanten, i lengderetningen, og merk den horisontalt på hver side.

5.

Trykk isolasjonen mot gulvet på hver side av linjen, og klipp batten jevnt langs linjen med verktøyet kniv. Legg det lille stykket i gapet og stift det på plass.

6.

Gjenta trinn 2 til 5 for resten av loftet.

Tips og advarsler

 • 'Fluff, ikke ting', er regelen når det er isolerende. Ikke pakk isolasjonen i;
 • Bruk en fast sving når du stifter for å sikre at stiftet går helt inn i skogen.
 • Mål to ganger, kuttet en gang.
 • Hold fingrene så langt unna målepunktet til stiften din som mulig, samtidig som du opprettholder lett trykk på isolasjonskanten for å unngå skade.
 • Bruk alltid verneutstyr , briller og støvmaske for å holde små skarpe partikler av glassfiber forårsaket ubehag eller skade.
 • Eventuelle hull i isolasjon gjør at innendørs oppvarming og kjøling kan unnslippe, noe som gjør det mindre effektivt.
 • Det er viktig å ha et effektivt hjem for å redusere energiforbruket, nyttekostnadene og ditt miljøavtrykk. Isolere ditt hjem er et viktig skritt mot å gjøre hjemmet ditt mer energieffektivt og spare penger. Riktig isolerende loftet er den enkleste og mest effektive måten å sikre et komfortabelt inneklima på. Du vil spare enda mer penger og lære en ny ferdighet ved å isolere loftet selv.

  Andre artikkelen

  Hvordan lage heavy duty garasje vegghylle
  Utendørs Siding Farger
  Slik installerer du Strand Bamboo
  Hvordan sette Vinyl Siding på en dobbel-bred
  Hvordan legge travertin gulvfliser
  Hvordan lage en betong skorstein cap
  Hvordan lage kjellerhylle
  Keramisk flis mot Vinyl Gulv
  Slik bruker du en butikk Vac for støvinnsamling
  Hvordan Estimere Stone Finer Mengder
  Hvordan lage Laminat benkeplater
  Hvordan identifisere asbest i gulvbelegg
  Hvordan å ramme en bad vegg speil
  De billigste måtene å bygge en Wood Shed
  Typer Deadbolt Locks
  Hvordan identifisere Asbest Ceiling Tiles
  Hvordan å ramme en vegg med en dør jamb
  Hjemmelaget Post Hole Digger
  Hvordan virker en klimakontroll?
  Kjøkken Remodeling sjekkliste