Cabot Wood Stain Colors

Cabot Wood Stain Colors  Cabot-selskapet ble opprinnelig dannet i 1877 av amerikansk kjemiker Samuel Cabot. I dag produserer selskapet hundrevis av produkter for innvendig og utvendig tre, blant annet overflatebehandling, fargeblevering og tetnings- eller etterbehandling. Cabot tilbyr forskjellige typer farger, samt fargevalg, slik at kundene kan matche trefargen til de ideelle forholdene.

Fargetyper

Cabot-selskapet tilbyr tre hovedtyper av flekk: Klarblanding, Custom Tint and Polystain.

20 Ready Mix-produktene er designet for å brukes direkte fra boksen. Kunder velger deres farge og følger instruksjonene for å bruke det på treet deres; Det er ingen videre toning, blanding eller annet vedlikehold. Cabot gir Klar Mix produkter i tre sheens: satin, semi-gloss, glans; glansen som trengs for det beste utseendet på treet, vil variere avhengig av type tre, samt bruk av treet (dekk, møbler, etc.). Det er 56 Custom Tint-farger som gjør det mulig for kunden å velge mer spesifikke justeringer. Disse fargene blir blandet og tonet av Cabot-profesjonelle hos forhandleren. Disse fargene kommer også i satin, halvglans og glansglans.

Polystain-produkter kombinerer fargefarging av andre Cabot-produkter med beskyttende finish av polyuretan. I stedet for å farging og deretter etterbehandling, fullfører disse produktene de to trinnene i ett program. Denne typen flekk er også tilgjengelig i de tre glansene.

Noen Ready Mix-produkter er også tilgjengelige som Custom Tint-produkter, for de som ønsker å justere Ready Mix-farger.

Husk at fargen og glansen kan virke annerledes på treverket ditt; De endelige flekkfarger kan variere, avhengig av trevirke, opprinnelige farge på treet, kornretning og tekstur.

Utvendige farger

Utvendige farger kommer i en rekke opaciteter, som bestemmer hvor godt du vil være klar til å se den originale trefargen gjennom flekken. Klare og gjennomsiktige utvendige produkter gir en vannavvisende overflate med liten eller ingen fargeendring over det originale treet. Mangelen på farge i flekken gjør at treets tekstur og korn kan vise seg. De fleste av disse produktene er lyse, inkludert Crystal Clear, Cedar og Natural. Semi-gjennomsiktige treflett gir deg lys pigmentering som kan forbedre detaljene i treets tekstur og korn. Nesten 100 halv gjennomsiktige flekker er tilgjengelige, som varierer i farge fra dyp føderalblå til lett Beachgrass. Halvfaste farger gir et dypere pigment, som forandrer fargen betydelig og gjemmer mesteparten av trekornet. Noen av den opprinnelige tekstur av treet vil fremdeles vise seg. Disse flekkene kan være lyse, som Snowfield, og løpe helt gjennom dyp svart. Endelig dekker fargefarger helt det opprinnelige utseendet på treet. Disse fargene gir best beskyttelse til skogen, siden de helt maskerer den originale korn og tekstur. Disse fargene kan være lyse på tross av den store applikasjonen; Lin og Milkweed er to slike farger. Imidlertid er de fleste produkter i denne delen dypere grå, grønn og blå.

Interiørfarger

Interiørfarger er tilgjengelige som klare blandinger, tilpassede tint eller polystains.

Det er bare seks farger Tilgjengelig som Polystain: Dark Oak, Fruitwood, Golden Oak, Maple, Walnut and Pecan. Alle disse er også tilgjengelige som klare blandinger, men ikke som egendefinerte toner.

De klare blandingene inneholder 20 farger, mens de egendefinerte tonene har mer enn 50 farger; tinting prosessen gir et større utvalg.

Andre artikkelen

Slik isolerer du eksisterende yttervegger
Installasjonsinstruksjoner for bambusgulv
Hvordan trekke opp et gammelt tregulv
Fjerne Terrazzo Tile Fra Betong Slab
Slik limer teppe til tre
Drop Ceiling Components
Utvendig design tips
Hvordan fungerer Low-E Window Film?
Hvordan bygge et tregulv
Hvordan å refinde tre interiør dører
Typer av håndboringer
Hvordan lage en bar teller
Veibeskrivelse til å bygge en frokostkrok
Slik bøyer du aluminium på en sidebrems
Hvordan installere Hardwood Floor Edging
Gulvmaling Slipingstips
Slik installerer du Bath Tub Surrounds
Kjøkkenoppsettverktøy
Slik avslutter du Backsplash Tiles to Countertop
Epoxy Floor Finishing