Vaskerom Countertop Ideas

Vaskerom Countertop Ideas  Uansett om du lager et vaskerom fra grunnen eller prøver å jazz opp et gammelt rom, vil antallet og typen av benkeplater du har, påvirke utseendet og effektiviteten til vaskerommet ditt. Tidligere har vaskerom vært i uferdige kjellere , så det mente ikke hvordan benkeplaten så. I dag, med ferdige kjellere og ovenpå vaskerom, har vaskerom blitt en mer offentlig del av huset.

Hold det enkelt

Hvis du bare vil ha en grunnbenke for å legge klær, kjøp en lengde forseglet tre eller laminat for å fungere som din benkeplate. Har du planlagt et kjøkken? Spar penger ved å ha din entreprenør installert den gamle benkeplaten fra kjøkkenet ditt på vaskerommet ditt.

Prøv fliser

Hvis vaskerommet ditt er i en offentlig plass, men du fortsatt trenger et rimelig countertop-alternativ, prøv fliser . En vanntett flis, som en keramisk flis, er et lett å rengjøre alternativ for et vaskerom benkeplate. Prisen på flis varierer, men du kan vanligvis plukke opp en rekke fliser stiler for ethvert budsjett på din lokale detaljhandel eller oppussing butikk. Fordi vaskerommet ditt ikke nødvendigvis trenger å koordinere med resten av oppholdsrommet ditt, for eksempel et kjøkken, må du være kreativ og ikke vær redd for å jazz det opp med en feit farget flis eller blanding av fliser for å lage en regnbue av farge.

Den uvanlige

Hvis du leter etter noe holdbart, tenk på å installere en betong i ditt vaskerom. Ikke lenger begrenset til enkel grå, betong kommer i en rekke farger og kan se glanset eller matted. Avhengig av hvordan vaskerom er utformet, kan entreprenøren kaste betongbenken på stedet eller bringe den i forkledning. En betongbordsplate vil sette deg tilbake fra $65 til $135 per kvadratmeter, ifølge betongnettverket. />
Hvis du prøver å gå grønn hjemme, tenk å slipe ned og gjenbruke en gammel dør for å lage ditt vaskerom benkeplate. Hvis det ikke er stilen din, kan du sjekke ut andre grønne benkeplater, for eksempel benkeplater laget av resirkulert papir eller glass, eller kjøpe en gammel benkeplate fra en lokalbyggingsbutikk som spesialiserer seg på å selge brukte hjemmeartikler.

Gå naturlig med Stone

For en solid, lett å rengjøre overflate, prøv stein. Sten benkeplater kommer i en rekke alternativer fra enkle steinfliser til solide plater. For en gjør-det-selv benkeplate valg, velg en type stor steinvegg eller gulvfliser, som skifer eller granitt, fra din lokale boligforbedringsbutikk og installer dem som din benkeplate.

Hvis du vil ha en solid plate, kan du kjøpe platene av granitt, skifer , marmor eller konstruert stein i en rekke størrelser og farger for å danne benkeplater. I motsetning til granitt eller skifer, er konstruert stein laget av en blanding av polymerer, fargede småstein og epoksy. Konstruert stein har en tendens til å være mer flekk og varmebestandig enn de fleste stein, som kan flekke hvis ikke forseglet ordentlig. Prisen på en stein benkeplate varierer, men de fleste typer stein går mellom $50 og $100 per kvadratmeter, ifølge Bob Vila.

Andre artikkelen

Verktøy for fjerning av berøring fra inne i dusjen
Hvordan legge til Holland Pavers
Slik installerer du tregulv med negler eller stifter
Hvordan å ramme en vegg med en dør jamb
Slik bestiller du Vinyl Siding
Hvordan bruke Cedar helvetesild til Siding
Slik borer du for et Euro-kabinett Hengsel
Hvordan male husets tak
Slik forbedrer du skorsteinsutkast
Typer HardiePlank Siding
Slik fjerner du skrudd skruer
Er tregulv et godt valg for kjøkken og bad?
Slik konverterer du et hjem til solenergi
Hvordan estimere stillas
Liste over verktøy for bygging
Hvordan lage en loft konvertering
Bathroom Slate Ideas
Kitchen Island Bar Ideas
Slik bruker du selvklebende drywallbånd
Kælder tak alternativer